Νέο... φλερτ ΠΑΟΚ-Σερέρο

Νέο... φλερτ ΠΑΟΚ-Σερέρο

Gazzetta team
Νέο... φλερτ ΠΑΟΚ-Σερέρο

bet365

Στο προσκήνιο του ΠΑΟΚ επαναφέρουν τον Σερέρο δημοσιεύματα από την Ολλανδία.

«Ζωντανό» κρατάνε το θέμα του Τουλάνι Σερέρο στον ΠΑΟΚ τα Ολλανδικά δημοσιεύματα, που αναφέρουν πως οι «Δικέφαλος του Βορρά» έχει ακόμα στην λίστα του τον μέσο του Άγιαξ. Το ενδιαφέρον για τον 25χρονο ήταν υπαρκτό, όμως... εξασθένισε μετάτις κινήσεις που έγιναν στον χώρο του κέντρου. Παρόλα αυτά, η ιστοσελίδα «soccernews.nl» αναφέρει πως ακόμα υπάρχουν πιθανότητες να γίνει κίνηση,με τον Άγιαξ να ψάχνει τρόπο να ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του Νοτιοαφρικανού.

«Η Γκενκ, η Μπεσίκτας και ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρονται για τον Νοτιοαφρικανό, ωστόσο η μεταγραφή του δεν είναι ακόμα σίγουρη» αναφέρει χαρακτηριστικά η ολλανδική ιστοσελίδα, με τον ΠΑΟΚ, πάντως, να έχει απόλυτη προτεραιότητα την μεταγραφή ενός επιθετικού, με τον Μαρικά να είναι ο βασικός υποψήφιος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα