Ζεστός για Άρη ο Καρυπίδης

Gazzetta team
Ζεστός για Άρη ο Καρυπίδης

bet365

Υπαρκτό φαίνεται πως είναι το ενδιαφέρον του Θόδωρου Καρυπίδη για τον Άρη, οι οπαδοί του οποίου ετοιμάζονται για νέο συλλαλητήριο το απόγευμα της Δευτέρας (31/8).

Πραγματικό φαίνεται πως είναι το ενδιαφέρον του Θόδωρου Καρυπίδη για την ανάληψη της ηγεσίας του Άρη, όπως προκύπτει από το στενό του περιβάλλον και δεν αποκλείεται οι εξελίξεις να τρέξουν και μέσα στις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με το Goal, Έλληνας επιχειρηματίας βρίσκεται σε επαφές με κινεζικό fund για να μεταβιβάσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Βέροια και μόλις ολοκληρωθεί το deal, εμφανίζεται πολύ ζεστός στο ενδεχόμενο να αναλάβει τις τύχες των «κίτρινων». Μάλιστα, ο Καρυπίδης εμφανίζεται πρόθυμος να αναλάβει τον Άρη ανεξάρτητα με την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν.

Νέο συλλαλητήριο το απόγευμα

Την ίδια στιγμή, ο κόσμος του Άρη δεν σταματάει τις κινητοποιήσεις, μετά τη νέα απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων και το απόγευμα (19.00) της Δευτέρας (31/8), ετοιμάζονται για νέο συλλαλητήριο στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, θέλοντας να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα