«Στόχος μας η πεντάδα»

Gazzetta team
«Στόχος μας η πεντάδα»

bet365

Ο Σταύρος Τσουκαλάς πιστεύει ότι ο ΠΑΣ είναι ομάδα πεντάδας και δηλώνει ότι δεν περίμενε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ να εξελιχθεί με αυτόν τον τρόπο. «Φαίνεται η δουλειά μας» τόνισε ο Μανιάς.

«Δεν περιμέναμε τέτοια εξέλιξη, αλλά μπήκαμε στο γήπεδο για να πάρουμε τη νίκη. Έχουμε πολύ καλή ομάδα. Έχουμε ένα βασικό κορμό και ομοιογένεια. Στο ματς με τον ΠΑΟΚ είχαμε καλή τακτική και καταφέραμε να βάλουμε τρία γκολ. Περίμενα τον ΠΑΟΚ καλύτερο. Είναι νέα ομάδα, αλλά θα βρει το δρόμο της» σημείωσε ο αρχηγός του ΠΑΣ, ο οποίος ερωτηθείς για το αν υπάρχει μυστικό κόντρα στον ΠΑΟΚ, απάντησε: «Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό για τη νίκη. Μπαίνουμε στο γήπεδο και απλά κάνουμε αυτό που πρέπει».

Καταλήγοντας, αναφέρθηκε στους στόχους του ΠΑΣ: «Είμαστε ομάδα πεντάδας, χωρίς να υποτιμώ τις υπόλοιπες ομάδες και αυτός είναι ο στόχος μας».

Μανιάς: «Φαίνεται η δουλειά μας»

«Είμαι χαρούμενος για το γκολ, αλλά περισσότερο για την ομάδα η οποία έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο», ήταν τα πρώτα λόγια του σκόρερ του πρώτου γκολ του ΠΑΣ στη κάμερα της Nova, πριν αναφερθεί στο τέρμα που πέτυχε και στο γκολ που δέχθηκαν οι Γιαννιώτες στη Βέροια: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Έτυχε να είναι μια άτυχη στιγμή και δεχθήκαμε το γκολ. Και στο προηγούμενο παιχνίδι όπως και τώρα παίξαμε καλά και αξίζαμε τους βαθμούς».

Ερωτηθείς για τα τρία γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ όπως και πέρυσι, εξήγησε: «Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, ήρθε για να παίξει μπάλα. Τα γκολ που βάλαμε ήταν σε καθοριστικά σημεία. Ο ΠΑΟΚ μας έκανε κάποιες ευκαιρίες στο τέλος του ημιχρόνου, αλλά ευτυχώς δεν δεχθήκαμε γκολ. Αυτό δείχνει τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα, δεν κοιτάμε τους αντιπάλους και σε κάθε ματς προσπαθούμε το ίδιο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα