Αμπέντ: «Μπορούμε τον τίτλο»

Gazzetta team
Αμπέντ: «Μπορούμε τον τίτλο»

bet365

Την πίστη του ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου, εξέφρασε ο Μεντί Αμπέντ, ο οποίος αναφέρθηκε και στην επανεμφάνισή του με τα πράσινα.

«Μετά το παιχνίδι με την Καμπάλα κληθήκαμε να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο. Απόψε δείξαμε ένα πρόσωπο δυναμικό, ένα πρόσωπο επιθετικό, ήμασταν συγκεντρωμένοι και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε» ήταν τα πρώτα λόγια του Αλγερινού στην κάμερα της Nova, πριν προσθέσει: «Ξέραμε ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και προσπαθήσαμε να παίξουμε το καλύτερο που μπορούσαμε, ώστε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Ερωτηθείς για το αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να χτυπήσει τον τίτλο φέτος, εξήγησε: «Σαφώς. Έχουμε την ομάδα για να νικήσουμε και να πάρουμε τον τίτλο. Εάν δουλέψουμε με ενότητα και αν παίξουμε όπως σήμερα, μπορούμε να φτάσουμε στο στόχο μας».

Αναφορικά με την επιστροφή του στη Λεωφόρο, σημείωσε: «Αισθάνθηκα ότι γύρισα σπίτι μου. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι μας για μένα, γιατί δεν είχα συμμετοχές και έπρεπε να τα δώσω όλα για να τα ξεπεράσω. Ελπίζω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ».

Τέλος, για το σίριαλ της μεταγραφής του από τη Νιουκάστλ, είπε: «Ήταν δύσκολο να φύγω από τη Νιουκάστλ, γιατί δεν με έδιναν εύκολα. Μίλησα με τον προπονητή ότι πρέπει να παίξω ποδόσφαιρο, να βελτιωθώ και η καλύτερη ευκαιρία μου να το πετύχω ήταν να επιστρέψω στον Παναθηναϊκού, όπου τους ήξερα όλους. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για πάρουμε τον τίτλο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα