Μονακό - Παρί Σεν Ζερμέν 0-3

Μονακό - Παρί Σεν Ζερμέν 0-3

bet365

Επιβλητική εμφάνιση από την Παρί, που έφυγε με νίκη 3-0 από το Μόντε Κάρλο επί της Μονακό και είναι η μοναδική με το απόλυτο στη Γαλλία.

Το ματς εξελίχθηκε σε κάτι σαν δήλωση πρόθεσης από την Παρί, που κυριάρχησε και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Μονακό, που ναι μεν έχει πολύ ταλέντο, όμως θα χρειαστεί χρόνο. Οι Παριζιάνοι έφυγαν με μεγάλη νίκη 3-0 από το Μόντε Κάρλο, έκαναν νέο ρεκόρ συλλόγου με 12 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, είναι οι μοναδικοί με το απόλυτο στην Γαλλία και έδειξαν ότι θα είναι οι απόλυτοι άρχοντες της Ligue 1.

Το πλάνο του Ζαρντίμ ήταν ξεκάθαρο από το ξεκίνημα. Οι Μονεγάσκοι θα έδιναν χώρο με στόχο να χτυπήσουν στην αντεπίθεση. Στο πρώτο 45λεπτο κάτι πήγαν να κάνουν, όμως με τον Ιμπραΐμοβιτς να επιστρέφει οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή κυκλοφορία και απείλησαν με τον Σουηδό στο 6’. Στο 16’ ο Λούκας βρέθηκε σε καλή θέση, όμως έστειλε την μπάλα πάνω στον Σούμπασιτς, πριν ο Ελ Σαραουί βρει χώρο, για να κάνει την κούρσα και να τελειώσει άσχημα τη φάση με αδύναμο πλασέ υπό την πίεση του Ματουιντί.

Ο ρυθμός ήταν καλός, με τους παίκτες του Μπλαν να κυριαρχούν μετά το 20’. Η κεφαλιά του Καβάνι (22’) πέρασε άουτ, ενώ στη συνέχεια ο Σούμπασιτς έβγαλε το πλασέ του Ουρουγουανού (25’). Ακολούθησαν κάποιες μικροευκαιρίες, πριν στο 45’ ο Καβάνι κάνει κακό πλασέ από εξαιρετική θέση στην περιοχή, για να μείνει το 0-0 μέχρι το ημίχρονο.

Η εικόνα δεν άλλαξε στην επανάληψη. Εκείνο που άλλαξε, όμως, ήταν ότι η Παρί βρήκε τις λύσεις στην επίθεση. Στο 50’ ο Ελ Σαραουί απείλησε πρώτος για την Μονακό, με τον Τραπ να μπλοκάρει το σουτ του, πριν έρθει το γκολ για την Παρί. Στο 57’ ο Ματουιντί έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Καβάνι με υπέροχη κεφαλιά έκανε το 0-1! Ματουιντί (60’) και Καβάνι (67’) δεν κατάφεραν στη συνέχεια να νικήσουν τον Σούμπασιτς, όμως στο 73’ ο Ουρουγουανός τα κατάφερε. Τέλεια πάσα του Ιμπραΐμοβιτς, άψογο πλασέ και 0-2! Τα πάντα, φυσικά, είχαν τελειώσει, με τον Λαβέτσι να κάνει το τελικό 0-3 στο 83’ μετά από πανέμορφη πάσα του Ντι Μαρία στην πλάτη της άμυνας.

Μονακό (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Σούμπασιτς, Φαμπίνιο, Ράτζι, Ρικάρντο Καρβάλιο, Έλντερσον, Τουλαλάν, Τραορέ, Λεμάρ (70' Καβαλέιρο), Μπερνάρντο Σίλβα (81' Πάσαλιτς), Ελ Σαραουί (66' Καρίγιο), Μαρσιάλ

Παρί (Λοράν Μπλαν): Τραπ, Οριέρ, Τιάγκο Σίλβα, Νταβίντ Λουίζ, Μάξγουελ, Τιάγκο Μότα, Βεράτι (80' Μαρκίνιος), Ματουιντί, Λούκας (66' Ντι Μαρία), Ιμπραΐμοβιτς (76' Λαβέτσι), Καβάνι

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα