Παπαθανασάκης: «Υπομονή»

Παπαθανασάκης: «Υπομονή»

Gazzetta team
Παπαθανασάκης: «Υπομονή»

bet365

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης ζήτησε υπομονή από παίκτες και κόσμο και τόνισε πως στον Ηρακλή δεν πρέπει να χάνουν την αυτοπεποίθησή τους.

Μπορεί να ήταν απογοητευμένος με την ήττα από τον Πανιώνιο, όμως ο Σπύρος Παπαθανασάκης έδειξε πως έχει ένα πλάνο για τον Ηρακλή. Ο ισχυρός άνδρας του Γηραιού πήγε στα αποδυτήρια, μετά το τέλος του ματς, και μίλησε σε παίκτες και τεχνικό τιμ. Από άπαντες ζήτησε να έχουν υπομονή και να μη χάνουν την αυτοπεποίθησή τους, κάτι που τόνισε και στις δηλώσεις του.

«Ήταν το δεύτερο παιχνίδι στη Σούπερ Λιγκ και η ομάδα χρειάζεται ακόμη χρόνο για να είναι αυτή που πρέπει. Ωστόσο, δεν αλλάζουμε τα σχέδιά μας για τη συνέχεια, αυτό που πρέπει να γίνει θα γίνει και όλα θα είναι καλύτερα.

Αυτό είπα και στους παίκτες στα αποδυτήρια. Να έχουν υπομονή και ότι μπορεί να είναι όλα πιο δύσκολα από πέρυσι, αλλά να μη χάνουμε την αυτοπεποίθησή μας», ήταν τα πρώτα λόγια του. Στη συνέχεια, έστειλε μήνυμα ενότητας στον κόσμο.

«Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε το σημερινό παιχνίδι, καθώς ήταν η πρεμιέρα μας στο Καυτανζόγλειο, όμως δεν τα καταφέραμε. Τον ευχαριστούμε πολύ για την μαζική παρουσία του. Πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο στο φετινό πρωτάθλημα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα