Μαρινάκης: «Το πρωτάθλημα για τον κόσμο»

Μαρινάκης: «Το πρωτάθλημα για τον κόσμο»

Νίκος Μαρούδας
Μαρινάκης: «Το πρωτάθλημα για τον κόσμο»

bet365

Ο Νίκος Μαρινάκης τόνισε ότι στόχος του Παναθηναϊκού είναι το πρωτάθλημα για χάρη των φιλάθλων που απογοητεύτηκαν από τον αποκλεισμό-σοκ από την Καμπάλα.

Για την απογοήτευση του κόσμου και την πίεση που υπήρχε μίλησε ο Νίκος Μαρινάκης, μετά τη νίκη επί της Καλλονής. Ο μπακ του Παναθηναϊκού τόνισε πως στόχος είναι το πρωτάθλημα για τους φιλάθλους, που στεναχωρήθηκαν μετά τον αποκλεισμό-σοκ από την Καμπάλα στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

«Ήταν μία νίκη μονόδρομος, όπως πρέπει να είναι σε όλα τα παιχνίδια. Οφείλαμε αυτή τη νίκη και τα καταφέραμε», είπε, αρχικά, ο 21χρονος δεξιός αμυντικός των «πρασίνων».

Στη συνέχεια, μίλησε:

Για την πίεση: «Σίγουρα υπήρχε πίεση στην αρχή, αλλά έτσι είναι στις μεγάλες ομάδες και πρέπει να ζεις με αυτό. Κάθε χρόνο στόχος είναι το πρωτάθλημα γιατί είμαστε στον Παναθηναϊκό και αυτό θα προσπαθήσουμε και φέτος παιχνίδι με παιχνίδι.

Για το αν μετά τη διακοπή οι επιστροφές θα βοηθήσουν την ομάδα: «Σίγουρα οι επιστροφές θα βοηθήσουν. Η Ευρώπη ήταν κάτι που θέλαμε, αλλά μετά από αυτά που συνέβησαν δεν τα καταφέραμε. Στο πρωτάθλημα έχουμε δύο νίκες και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο: «Είναι λογικό να είναι στεναχωρημένος ο κόσμος για τον αποκλεισμό. Κι εμείς στεναχωρηθήκαμε. Μιλήσαμε με τον κόσμο, καταλάβαμε πώς νιώθει, κατάλαβαν κι αυτοί πως νιώθουμε. Στόχος μας είναι να τους δώσουμε το πρωτάθλημα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα