Μπεργκ: «Να μείνουμε προσηλωμένοι»

Μπεργκ: «Να μείνουμε προσηλωμένοι»

Νίκος Μαρούδας
Μπεργκ: «Να μείνουμε προσηλωμένοι»

bet365

Ο Μάρκους Μπεργκ τόνισε πως στον Παναθηναϊκό πρέπει να μείνουν προσηλωμένοι στους στόχους τους για να φέρουν και πάλι κοντά τους απογοητευμένους φιλάθλους.

Για την καλή εμφάνιση, τη νίκη επί της Καλλονής, τον στόχο της φετινής σεζόν, την απογοήτευση του κόσμου για τον αποκλεισμό-σοκ από την Καμπάλα και τους νέους παίκτες που ήρθαν μίλησε ο Μάρκους Μπεργκ, μετά το 4-0 επί του συλλόγου της Μυτιλήνης.

Ο Σουηδός φορ τόνισε πως ο κόσμος έχει δικαίωμα να είναι απογοητευμένος και ότι στον Παναθηναϊκό πρέπει να μείνουν προσηλωμένοι στους στόχους τους για να φέρουν και πάλι κοντά τους απογοητευμένους φιλάθλους. Ακόμη, πιστεύει ότι στη συνέχεια θα μπουν στο κλίμα και οι παίκτες που ήρθαν το καλοκαίρι για να δημιουργηθεί ένα λαμπρό μέλλον.

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, κάναμε πολύ καλή εμφάνιση. Ήταν σημαντική η νίκη και παίξαμε χωρίς άγχος. Δείξαμε αυτά που μπορούσαμε να καταφέρουμε, είμαι πολύ χαρούμενος. Έτσι έπρεπε να παίξουμε, πρέπει να έχουμε την κυκλοφορία της μπάλας στοχεύοντας στις νίκες», είπε, αρχικά.

Στη συνέχεια, μίλησε:

Για τον στόχο της φετινής σεζόν: «Όπως είχα πει από την αρχή, στόχος ήταν το πρωτάθλημα και η εμφάνιση στην Ευρώπη. Δυστυχώς ο δεύτερος δεν κατέστη δυνατός, υπάρχει έντονη απογοήτευση αλλά θα κοιτάξουμε να προχωρήσουμε στους υπόλοιπους στόχους μας. Πρέπει να προχωράμε παιχνίδι με παιχνίδι με βασικό στόχο να μείνουμε ψηλά στη βαθμολογία και κοντά στους στόχους μας».

Για τον κόσμο: «Πάντα υπάρχει πίεση κι αυτό που είδαμε είναι ότι οι φίλαθλοι εξέφρασαν την αποογοήτευση τους. Αυτό είναι δικαίωμά τους. Από εκεί και πέρα, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, να μπορέσουμε να κυνηγήσουμε τους στόχους μας.

Θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα και το βασικό είναι να μείνουμε προσηλωμένοι στους στόχους και νομίζω ότι αυτό θα το καταφέρουμε κι έτσι θα μπορέσουμε να φέρουμε δίπλα μας τους απογοητευμένους φιλάθλους.

Θα πρέπει να συνεχίσουμε να έχουμε καλά παιχνίδια και από εκεί και πέρα στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και να βελτιωνόμαστε σε καθένα από αυτά».

Για τους νέους παίκτες: «Ακόμα δεν έχουν δέσει, αλλά σιγά-σιγά μπαίνουν στο κλίμα και θα βοηθήσουν να δημιουργήσουμε ένα λαμπρό μέλλον».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα