Το βίντεο της συσπείρωσης στον Παναθηναϊκό!

Το βίντεο της συσπείρωσης στον Παναθηναϊκό!

Νίκος Αθανασίου
Το βίντεο της συσπείρωσης στον Παναθηναϊκό!

bet365

Ένα συγκινητικό-πωρωτικό βίντεο, που ετοιμάστηκε μετά από μια μέρα δουλειά, προέβαλλε ο Γιάννης Αναστασίου στο Κορωπί για να κρατήσει ενωμένους τους ποδοσφαιριστές στα δύσκολα

Οι στιγμές ήταν δύσκολες. Οι πιο δύσκολες αυτή την τριετία που ο Γιάννης Αναστασίου βρίσκεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Ο Έλληνας τεχνικός είχε να αντιμετωπίσει μια πρωτόγνωρη κατάσταση μετά τον αποκλεισμό από την Καμπάλα και να μην επιτρέψει στους ποδοσφαιριστές να χάσουν την γη κάτω από τα πόδια τους. Τα λόγια δεν έφταναν.

Έτσι, λοιπόν, με την βοήθεια του τεχνικού της ΠΑΕ Λάμπρου Αβράμη που χρειάστηκε 18 ώρες δουλειάς στο μοντάζ, ο Αναστασίου παρουσίασε ένα βίντεο στους παίκτες του με αγωνιστικά πλάνα, πλάνα και λόγια που έμειναν στην ιστορία από σπουδαίες ταινίες του παρελθόντος. Με αυτό τον τρόπο θέλησε να αγγίξει την ψυχή των παικτών του, να τους συσπειρώσει και να κάνει ξανά την ομάδα μία γροθιά ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα