To τελικό... ψάξιμο για την επίθεση

To τελικό... ψάξιμο για την επίθεση

Δημήτρης Τομαράς
To τελικό... ψάξιμο για την επίθεση

bet365

Η εικόνα του Φράνκο Χάρα στο ματς του ΟΑΚΑ επισπεύδει τις διαδικασίες για τον επιθετικό στον Ολυμπιακό, με τους ερυθρόλευκους να κάνουν προσπάθειες για την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Στο Λιμάνι ετοιμάζουν αυτές τις ώρες την τελική τους... αντεπίθεση για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας. Κυρίως όσον αφορά στο σκέλος του επιθετικού, όπου αναμένονται εξελίξεις και άμεσα. Στον Ολυμπιακό όπως έχουμε γράψει ξανά το τελευταίο διάστημα είχαν ρίξει το βάρος στον Ερνάνι (σ.σ. για τον οποίο υπάρχουν ακόμα εμπόδια αλλά και πληροφορία για πρόθεση της Πόρτο να τον κρατήσει εάν δεν κλείσει τον Χεσούς Κορόνια) αλλά και στον φορ.

Με δεδομένο πως για άλλη μία φορά ο Φράνκο Χάρα έδειξε ανεπαρκής η χρονιά δεν γίνεται να βγει μόνο με τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον, ειδικά από την στιγμή που ο Άλαν Πουλίδο δεν υπολογίζεται για την κορυφή της επίθεσης. Υπάρχει πάντα και η λύση του Σεμπά, που έδειξε όμως πως θέλει ακόμα τον χρόνο του για να δέσει με το υπόλοιπο σύνολο και ενώ είναι ένας παίκτης που αγωνίζεται και στα άκρα αλλά και πίσω από τον φορ.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας πάντως φαίνεται πως έστω και την ύστατη ώρα θα επιχειρήσουν να κάνουν το καλύτερο δυνατό για την γραμμή κρούσης και το ρόστερ γενικότερα. Από μεριάς των νταμπλούχων Ελλάδας πάντως δεν προκύπτει μέχρι στιγμής το παραμικρό σχετικά με όλα αυτά...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα