Χάλασε του Βαλντές στη Μπεσίκτας!

Χάλασε του Βαλντές στη Μπεσίκτας!

Κώστας Ζάλιαρης
Χάλασε του Βαλντές στη Μπεσίκτας!

bet365

Ο Βίκτορ Βαλντές και η Μπεσίκτας διέκοψα τις συζητήσεις τους, με τον Ισπανό πορτιέρο να έχει ελάχιστες ώρες πλέον για να αναζητήσει τη νέα του ομάδα, όντας «κομμένος» από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ενώ σήμερα επρόκειτο να ταξιδέψει στην Πόλη και να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τη Μπεσίκτας, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, λίγες ώρες προτού μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Τουρκία, η Μπεσίκτας φέρεται να διαφοροποίησε κάποιους από τους όρους του «deal».

Στην ενημέρωση των ανθρώπων του συλλόγου προς τον έμπειρο τερματοφύλακα, παρατηρήθηκε διαφορά απόψεων για τους νέους όρους και κάπως έτσι, η μεταγραφή «ναυάγησε», με τον Βίκτορ Βαλντές πλέον να μένει «κολλημένος» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού έχει ακόμα για έναν χρόνο συμβόλαιο.

Βέβαια, δεν αποκλείεται, αν δεν καταφέρει να βρει ομάδα μέχρι και το βράδυ της Δευτέρας, να συζητήσει με τους «κόκκινους διαβόλους» για τη λύση της συνεργασίας τους από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται από τον Λουίς Φαν Χάαλ και να έχει πλέον χρόνο σαν ελεύθερος να ψάξει για τον επόμενο σταθμό του...

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα