Σεμπά: «Θα προσαρμοστώ γρήγορα...»
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Ο Σεμπά επισήμανε πως θα προσαρμοστεί όσο πιο γρήγορα γίνεται στις απαιτήσεις του Ολυμπιακού και πως τον βοηθάει η παρουσία του Μάρκο Σίλβα.
Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός είπε ανάμεσα στα άλλα στο συνδρομητικό κανάλι για:
Το σημερινό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό: Η αλήθεια είναι πως ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και ας είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε. Φτάσαμε στο τέλος για να βάλουμε γκολ και να κερδίσουμε.
Τις εντυπώσεις του: Νιώθω άνετα. Γιατί γνωρίζω καλά τους προπονητές. Ξέρω καλά το τεχνικό τιμ και όσο πιο γρήγορα γίνεται θα προσαρμοστώ. Πιστεύω πως θα προσαρμοστώ γρήγορα. Έχω αρχίσει να μπαίνω σιγά σιγά στα παιχνίδια.
Το εάν προτιμάει άκρα ή κορυφή της επίθεσης: Όπου επιλέξει ο προπονητής μου θα παίζω. Όπου μου πει. Ο προπονητής ξέρει που με χρειάζεται η ομάδα και εγώ προσπαθώ να αποδώσω όσο καλύτερα γίνεται.
Τις φιλοδοξίες του με τη νέα του ομάδα: Όταν έμαθα πως υπήρχε πρόταση για να έρθω στον Ολυμπιακό ένιωσα πολύ ευτυχισμένος γιατί ήρθα σε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο και θέλω να είμαι πρωταθλητής.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
