Πλήρης στα Χανιά ο Ατρόμητος

Πλήρης στα Χανιά ο Ατρόμητος

Gazzetta team
Πλήρης στα Χανιά ο Ατρόμητος

bet365

Χωρίς κάποια απουσία θα ταξιδέψει για τα Χανιά ο Ατρόμητος, που την Δευτέρα αντιμετωπίζει τον Πλατανιά.

Την αποστολή που αύριο (Κυριακή) θα αναχωρήσει για τα Χανιά εν όψει του αγώνα της Δευτέρας με τον Πλατανιά στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ανακοίνωσε ο προπονητής του Ατρόμητου, Μιχάλης Γρηγορίου αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης στο αθλητικό κέντρο.

Την αποτελούν οι παρακάτω είκοσι (20) ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κούρος, Κιβρακίδης, Θεολόγου, Μπιτόλο, Νάτσος, Λημνιός, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας, Γκαρσία, Ουσέρο, Γοδόι, Μαρσελίνιο, Μπρίτο, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ, Στόιτσεφ.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν την Πέμπτη εναντίον της Φενέρμπαχτσε ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, οι υπόλοιποι δούλεψαν σε ασκήσεις με μπάλα, πιεστικά τετράγωνα και τελειώματα φάσων.

Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ γνωστοποίησε τον δανεισμό του Καλλέργη για ένα χρόνο στη Λαμία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα