Έφτασε και αποθεώθηκε ο Ζαϊρί στη Ζάκυνθο! (pics)

Νίκος Μαρούδας
Έφτασε και αποθεώθηκε ο Ζαϊρί στη Ζάκυνθο! (pics)

bet365

Στη Ζάκυνθο βρίσκεται ο Ζαουάντ Ζαϊρί, ο οποίος γνώρισε την αποθέωση από περίπου 100 φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο!

Η «βόμβα» πλέον είναι πιο κοντά από ποτέ να σκάσει στη Ζάκυνθο! Η μεταγραφή του Ζαουάντ Ζαϊρί στην ομάδα του νησιού μπαίνει πλέον στην τελική της ευθεία. Το βράδυ του Σαββάτου, ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής έφτασε στο νησί του Ιονίου, μαζί με τον προπονητή της ομάδας, Χαλίντ Κάραμα, αλλά και τον Άλαν Μεντούρ, που επίσης θα υπογράψει στους κιρινομπλέ.

Στο αεροδρόμιο του νησιού βρέθηκαν και περίπου 100 φίλοι του ΑΠΣ Ζάκυνθος, οι οποίοι αποθέωσαν τον Ζαουάντα Ζαϊρί, καθώς πρόκειται για την μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας και γενικά του νησιού! Στον Ζαϊρί, αλλά και στον Μεντούρ, δόθηκαν από μία φανέλα με τα ονόματα τους, όπως και από μία ανθοδέσμη χρώματος κίτρινου και μπλε.

Ο Ζαϊρί, τράβηξε και βιντεάκι με την υποδοχή που του ετοίμασαν οι φίλοι της Ζακύνθου, ενώ δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με κάποιους από αυτούς. Αμέσως μετά έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, τονίζοντας: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φιλάθλους, που ήρθαν απόψε εδώ για να μας υποδεχτούν. Χαίρομαι πάρα πολύ που γυρίζω στην Ελλάδα για να παίξω ποδόσφαιρο. Πέρασα κάποια υπέροχα χρόνια με τον Ολυμπιακό και τον Αστέρα Τρίπολης και εύχομαι να συμβεί το ίδιο και εδώ. Ένα ευχαριστώ και στον Πρόεδρο για την εμπιστοσύνη του αλλά και στον προπονητή μου Χαλίντ Κάραμα που μεσολάβησε για να έρθω στο νησί. Θέλω με την εμπειρία μου να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα