Καέν - Λυών 0-4

Γιώργος Καραμάνος
Καέν - Λυών 0-4

bet365

Το χατ τρικ του Φεκίρ με γκολάρες και η βολίδα του Μποβί διέλυσαν (4-0) την Καέν στο γήπεδο της και έφεραν ηρεμία στους Λιονέ.

Η σεζόν της ξεκίνησε άσχημα, αλλά εκ του αποτελέσματος φάνηκε ότι η ομιλία του προέδρου, του γνωστού και μη εξαιρετέου, Ζαν Μισέλ Ολάς, λίγο πριν την επίσκεψη στην Καέν, έπιασε τόπο. «Επρεπε να ταρακουνήσω λίγο τους νεαρούς, ταλαντούχους παίκτες μας και πιστεύω ότι θα κάνουν αυτά που είπαμε», εξήγησε λίγο πριν το ματς και τελικά τα λόγια του αποδείχτηκαν προφητικά, καθώς η ομάδα του πέρασε με το εμφατικό 4-0.

Ολα βέβαια οι Λιονέ τα οφείλουν στο εκπληκτικό one man show του Ναμπίλ Φεκίρ. Ο 22χρονος επιθετικός έκανε χατ τρικ με το ένα γκολ να είναι ομορφότερο από το άλλο. Το 1-0 (18') ήρθε αφού ζάλισε τον αντίπαλο του και το 2-0 (44') αφού του μοίρασε σακουλάκι για τον... εμετό. Το τρίτο (58') με δυνατό πλασέ και με χαμένο το ματς η Καέν έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 73' (αποβολή Ντα Σίλβα). Στο 87' ήρθε η διαγώνια άπιαστη βολίδα του Μποβί να ανεβάσει σκαλιά στη βαθμολογία την Λυών και να φέρει λίγη ηρεμία.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα