Μέσα ο Αμπέντ, έξω ο Μπούρμπος!

Μέσα ο Αμπέντ, έξω ο Μπούρμπος!

Νίκος Μαρούδας
Μέσα ο Αμπέντ, έξω ο Μπούρμπος!

bet365

Με τον Μεχντί Αμπέντ στην αποστολή, θα αντιμετωπίσει την Καλλονή ο Παναθηναϊκός την Κυριακή στη Λεωφόρο. Εκτός ο Μπούρμπος και ο Τριανταφυλλόπουλος.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με την Καλλονή. Ο Γιάννης Αναστασίου, άφησε εκτός αποστολής τον Χρήστο Μπούρμπο και για ακόμα ένα παιχνίδι τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο και αντίθετα πήρε σε αυτή για πρώτη φορά από την ημέρα που επέστρεψε τον Μεχντί Αμπεντ.

Εκτός είναι επίσης και οι Εσιέν, Βέμερ, Λουντ με τους δύο τελευταίους να απουσιάζουν από την προπόνηση του Σαββάτου με άδεια. Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις πέντε εναντίον δυο, αμυντική και επιθετική λειτουργία και εξάσκηση στα τελειώματα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον δεύτερο αγώνα με την ομάδα από την Μυτιλήνη, που θα διεξαχθεί στο «Απόστολος Νικολαϊδης», για την δεύτερη αγωνιστική της Super League Ελλάδα.

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Χουχούμης, Ταυλαρίδης, Νάνο, Κουτρουμπής, Ζέκα, Λαγός, Μαρινάκης, Σάντσεθ, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης, Νίνης, Καλτσάς και Αμπέντ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα