Με Ουάρντα κόντρα στον Αστέρα

Gazzetta team
Με Ουάρντα κόντρα στον Αστέρα

bet365

Οι ενοχλήσεις που αισθάνθηκε ο Ουάρντα την Παρασκευή, αποδείχθηκε πως δεν ήταν κάτι σοβαρό και ο παίκτης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναιτωλικού για το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ο νεαρός μέσος των Αγρινιωτών είχε αποχωρήσει από την προπόνηση της Παρασκευής, όμως, σήμερα δεν είχε κανένα πρόβλημα ν' ακολουθήσει το πρόγραμμα κι έτσι συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του Λιονέλ Πόντες για την αναμέτρηση στην Αρκαδία.

Στα της προπόνησης, οι παίκτες του Παναιτωλικού έκαναν Προθέρμανση, ταχύτητες αντίδρασης, παιχνίδι και στατικές φάσεις περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν Κόρσιενς και Κωνσταντινόπουλος.

Την αποστολή απαρτίζουν οι εξής: Καμαρά, Κουτρομάνος, Κέβιν, Κούσας, Ρουσκουσέδα, Βιγιαφάνιες, Κάπελ, Παπάζογλου, Μάκος, Μαρκόβσκι, Μπεχαράνο Ντάνι, Πάουλο, Ρομέρο, Στεφανάκος, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλείου, Χαντάκιας, Ουάρντα, Κυριακίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα