Στην τελική ευθεία του Ερνάνι

Στην τελική ευθεία του Ερνάνι

Στην τελική ευθεία του Ερνάνι

bet365

Στις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου θα τρέξει η υπόθεση του Ερνάνι για τον Ολυμπιακό.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός είναι ουσιαστικά ο μοναδικός μεταγραφικός στόχος των πρωταθλητών Ελλάδας για το φετινό καλοκαίρι, ωστόσο το θέμα του θα κριθεί από τις εξελίξεις στην Πόρτο. Οι Δράκοι κινούνται για να αποκτήσουν τον Κορόνα από την Τβέντε και όλα δείχνουν πως ο Μεξικανός θα μετακομίσει σύντομα στην Πορτογαλία, όπου βρίσκεται και ο μάνατζέρ του για τις τελικές συζητήσεις.

Αν η μεταγραφή προχωρήσει, αυτόματα ανοίγει και ο δρόμος για την παραχώρηση του Ερνάνι στον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος φαίνεται πως θα είναι και η τελευταία μεταγραφή των «ερυθρόλευκων», παρότι υπάρχει και ένα ανοικτό «παράθυρο» για απόκτηση και σέντερ φορ, με τα ονόματα των Ζόνας, Μποκανί και Ιμπίσεβιτς να βρίσκονται στο προσκήνιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα