Αλαφούζος: «Ενώμενοι για το πρωτάθλημα»

Αλαφούζος: «Ενώμενοι για το πρωτάθλημα»

Νίκος Μαρούδας
Αλαφούζος: «Ενώμενοι για το πρωτάθλημα»

bet365

Ο Γιάννης Αλαφούζος, αμέσως μετά το Δ.Σ. της ΠΑΕ με δήλωσή του τονίζει πως κατανοεί την δυσαρέσκεια του κόσμου και ζητάει ενότητα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μετά το τέλος του έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος έκανε την ακόλουθη δήλωση στο σάιτ της ΠΑΕ:

«Είναι απολύτως κατανοητή η δυσαρέσκεια και η πικρία του φίλαθλου κόσμου του συλλόγου για την εικόνα της ομάδας και κατ’ επέκταση τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τη συνέχεια των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Παρά ταύτα προϋπόθεση για την κατάκτηση των εγχώριων στόχων μας, είναι η ενότητα διοίκησης– ποδοσφαιρικού τμήματος – φιλάθλων.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τη συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων μας για την αμέριστη συμπαράστασή της και να δείξουμε τη δέουσα αποφασιστικότητα για την ανατροπή του αρνητικού κλίματος. Παράλληλα, όμως, οφείλουμε να καταδικάσουμε τις πειθαρχικώς ελεγκτέες συμπεριφορές μερίδας φιλάθλων στο χθεσινό αγώνα. Τέτοιες συμπεριφορές δεν συνάδουν με τη σταθερή και αποδεδειγμένη αρχή της ΠΑΕ να δίνει τους αγώνες της -εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων- μέσα από το ισχύον εγχώριο και ευρωπαϊκό πλαίσιο κανόνων ποδοσφαίρου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα