Προπόνηση στην Πόλη και επιστροφή για Ατρόμητο

Προπόνηση στην Πόλη και επιστροφή για Ατρόμητο

Νίκος Τσιώκος
Προπόνηση στην Πόλη και επιστροφή για Ατρόμητο

bet365

Οι ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου προπονήθηκαν στην Πόλη το πρωί και το απόγευμα η αποστολή επέστρεψε στη βάση της, με το μυαλό να στρέφεται πλέον στο πρωτάθλημα.

Στην Κωνσταντινούπολη τελείωσε το ευρωπαϊκό ταξίδι του Ατρομήτου για τη φετινή σεζόν. Οι Περιστεριώτες γνώρισαν την ήττα με 3-0 από τη Φενέρμπαχτσε και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ.

Έτσι, πλέον η προσοχή στρέφεται στο ελληνικό πρωτάθλημα, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος, που δεν είναι άλλος από την είσοδο εκ νέου στα πλέι οφ και τη νέα ευρωπαϊκή συμμετοχή.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν χθες έκαναν αποθεραπεία με πισίνα και σπα στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή στην Πόλη, ενώ αυτοί που δεν έπαιξαν ακολούθησαν πρόγραμμα που διήρκεσε 45 λεπτά αμέσως μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα.

Από το απόγευμα της Παρασκευής (28/8), λοιπόν, η αποστολή του συλλόγου των δυτικών προαστίων βρίσκεται στη βάση της. Επόμενος αντίπαλος είναι ο Πλατανιάς στα Χανιά τη Δευτέρα (31/8) και χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί με προπόνηση στο αθλητικό κέντρο το απόγευμα του Σαββάτου (29/8) και θα ολοκληρωθεί με άλλη μία την Κυριακή (30/8), όταν ο Μιχάλης Γρηγορίου θα ανακοινώσει την αποστολή, που θα αναχωρήσει με προορισμό την πόλη της Κρήτης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα