Έτοιμη για ΑΕΚ η Ξάνθη

Νίκος Τσιώκος
Έτοιμη για ΑΕΚ η Ξάνθη

bet365

Την προετοιμασία της για το παιχνίδι με την ΑΕΚ ολοκλήρωσε η Ξάνθη, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να αφήνει εκτός αποστολής τον νεοαποκτηθέντα Ντάνι Νιέτο.

Δίχως προβλήματα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Ξάνθη ενόψει του αυριανού αγώνα με την ΑΕΚ στα Πηγάδια (29/8 21:30). Αυτό έγινε με μία προπόνηση την Παρασκευή (29/8), στην οποία ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε τις τελευταίες οδηγίες του.

Με το πέρας του προγράμματος, ο Ρουμάνος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή, από την οποία έμεινε εκτός ο νεοαποκτηθείς Ντάνι Νιέτο, που είναι ανέτοιμος.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» για το ματς με την Ένωση είναι οι Γκαραβέλης, Τσενάμο, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Καρυπίδης, Φλίσκας, Γουάλας, Παπαστεριανός, Βασιλακάκης, Καπετάνος, Ράνος, Τριάδης, Ορφανίδης Π., Σολτάνι, Λουσέρο, Ντιμιτρόφ, Ερέα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα