Χωρίς Βερέμκο ο Λεβαδειακός

Νίκος Τσιώκος
Χωρίς Βερέμκο ο Λεβαδειακός

bet365

Χωρίς το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, Σιαρχέι Βερέμκο, θα υποδεχτεί στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό ο Λεβαδειακός. Μέσα οι επίσης νεοαποκτηθέντες Φαβάλι, Μανωλάς, Μάρκοβιτς.

Οι Μάρκοβιτς, Μανωλάς, Φαβάλι και Βερέμκο αποτελούν με χρονική σειρά τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του Λεβαδειακού. Εξ' αυτών, όμως, στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ συμπεριλήφθηκαν μόνο οι τρεις πρώτοι, με τον τελευταίο να μένει εκτός.

Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία ολοκληρώθηκε δίχως προβλήματα με μία προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο της Λιβαδειάς. Στη συνέχεια, ανακοινώθηκε η αποστολή από τον Άκη Μάντζιο, ενώ υπενθυμίζουμε ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο λόγω ακαταλληότητας του γηπέδου της Λιβαδειάς, όπως είχε γίνει και πέρυσι στο ματς της πρεμιέρας με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Τσιντώτας, Μοσχονάς, Τριποτσέρης, Μανωλάς, Μάγκας, Στάθης, Ουόν, Μιλιάζες, Μουλόπουλος, Φαβάλι, Μαχαίρας, Μίνγκας, Ρομέου, Μάρκοβιτς, Χατζηλάμπρος, Μιλοσάβλιεβ, Νικολάου, Ναβάρο, Μάντζιος, Γιακουμάκης.

Τέλος, η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ενημέρωσε τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων του αγώνα του Σαββάτου (29/8) από Λιβαδειά και ΟΑΚΑ.

Αναλυτική ανακοίνωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός

Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων του αυριανού αγώνα με τον Ο.Σ.Φ.Π. που θα διεξαχθεί στο Ο.Α.Κ.Α., στις 19:15.

Οι φίλαθλοι του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ μπορούν να τα προμηθεύονται από τα γραφεία της ΠΑΕ στην πλατεία Μαγιάκου από σήμερα μέχρι και αύριο Σάββατο στις 12.00 και από τις 17:00 από τα εκδοτήρια του Ο.Α.Κ.Α. από τις Θύρες 29 & VIP.

Οι τιμές είναι:

15€ για τη Θύρα 29
25€ για τα V.I.P. και
40€ για τα V.V.I.P.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα