Χωρίς κόσμο στο Καυτανζόγλειο ο Πανιώνιος

Νίκος Τσιώκος
Χωρίς κόσμο στο Καυτανζόγλειο ο Πανιώνιος

bet365

Χωρίς τη στήριξη των φιλάθλων του θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο ο Πανιώνιος, αφού η ΓΓΑ και ο Κοντονής απαγόρευσαν τη μετακίνησή τους.

Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, ο Πανιώνιος δίνει δεύτερο παιχνίδι μακριά από την έδρα του κόντρα στον Ηρακλή και ψάχνει τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Σε αυτή την προσπάθεια οι «κυανέρυθροι» δε θα έχουν τη στήριξη των φιλάθλων του, καθώς απαγορεύτηκε η μετακίνησή τους από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Την εν λόγω απόφαση της ΓΓΑ υπογράφει ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, με τον σύλλογο της Νέας Σμύρνης να πηγαίνει μόνος του στο Καυτανζόγλειο για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Διαβάστε εδώ την απόφαση της ΓΓΑ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα