Άγριο «χέρι» από Φύσσα!

Άγριο «χέρι» από Φύσσα!

Νίκος Αθανασίου
Άγριο «χέρι» από Φύσσα!

bet365

Ο Τάκης Φύσσας τα... έχωσε στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού το πρωί στο Κορωπί, ζήτησε αυτοκριτική από όλους και ξεκαθάρισε πως περιθώρια για νέες αποτυχίες δεν υπάρχουν. Αναστασίου: «Ενωμένοι να βγάλουμε αντίδραση».

Ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν εκείνος που πήρε το... καρότο μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Καμπάλα και ο Τάκης Φύσσας αυτός που ανέβαλε να πάρει το... μαστίγιο στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού! Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ πήγε το πρωί στο Κορωπί και μίλησε για αρκετή ώρα στους ποδοσφαιριστές.

Αντίδραση αναζητά ο Παναθηναϊκός και το να επικρατήσει από το πρώτο 45λεπτο της ΑΕΛ Καλλονής στη Vistabet προσφέρεται σε απόδοση 1.65.

Ο Φύσσας τους έβαλε άγριο χέρι για τον αποκλεισμό από την Καμπάλα και ζήτησε από όλους να κάνουν την αυτοκριτική τους, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες τους. Μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες αποτυχίες και τόνισε πως περιμένει να δει άμεση βελτίωση. Η ομιλία του παλαίμαχου άσου του «τριφυλλιού» κυμάνθησε σε έντονους τόνους, χωρίς κάποιον ποδοσφαιριστή να απαντά στα λεγόμενά του.

«Να μείνουμε ενωμένοι»

Στους ποδοσφαιριστές μίλησε και ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε: «Είναι πολύ δύσκολες αυτές οι στιγμές. Πρέπει να φανούμε δυνατοί. Το σημαντικό είναι να παραμείνουμε ενωμένοι, να βγάλουμε αντίδραση και να αλλάξουμε την κατάσταση. Έχουμε κάνει λάθη, τα πληρώσαμε και πρέπει να τα διορθώσουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα