Το προφίλ της Σάλκε

Κώστας Ζάλιαρης
Το προφίλ της Σάλκε

bet365

Το πιο δύσκολο εμπόδιο για τον Αστέρα Τρίπολης στον 11ο όμιλο είναι η Σάλκε των Ντράξλερ, Χούντελαρ και Ντι Σάντο. Διαβάστε το προφίλ της γερμανικής ομάδας.

Η Σάλκε κατάφερε πέρυσι να δυσκολέψει απίστευτα τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Τσάμπιονς Λιγκ και να κάνει τους οπαδούς της «βασίλισσας» να αποδοκιμάσουν έντονα τους ποδοσφαιριστές του Κάρλο Αντσελότι στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Η Sportingbet προσφέρει 5% bonus σε κάθε κερδισμένο στοίχημα που θα περιλαμβάνει μία αγορά του αγώνα Βόλσφμπουργκ – Σάλκε.

Ο σύλλογος από τη Bundesliga, είναι το απόλυτο φαβορί στο γκρουπ όπου συμμετέχει ο Αστέρας Τρίπολης, φέτος έχει τέσσερις βαθμούς έπειτα από δύο ματς στο πρωτάθλημα και τα ονόματα της ομάδας σε συνδυασμό με την εμπειρία τους, κάνουν ενδιαφέρουσα την πρόκληση για το σύνολο του Στάικου Βεργέτη.

ΙΔΡΥΣΗ: 1904

SITE: www.schalke04.de

ΕΔΡΑ: Veltins-Arena

ΤΙΤΛΟΙ:

Πρωταθλήματα: 1934, 1935, 1937, 1939, 1940, 1942, 1958

Κύπελλα: 1937, 1972, 2001, 2002, 2011

Λιγκ Καπ: 2005

Σούπερ Καπ Γερμανίας: 2011

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Αντρέ Μπρέιτενραϊτερ. Ανέλαβε τους «βασιλικούς μπλε» το φετινό καλοκαίρι προερχόμενος από την Πάντερμπορν. Πήρε τη θέση του Ρομπέρτο Ντι Ματέο που βρέθηκε για μια χρονιά στην τεχνική ηγεσία.

ΡΟΣΤΕΡ

Τερματοφύλακες: Φάρμαν, Γκιφέρ, Γκσπούρνινγκ, Νούμπελ

Αμυντικοί: Φρίντριχ, Χέβεντες, Ουτσίντα, Ρίθερ, Μάτιπ, Καϊσαρά, Κολάσινατς, Αϊχάν, Νάστασιτς, Σαντάνα

Μέσοι: Γκάις, Γκορέτσκα, Χέγκερ, Σαμ, Νοϊστέντερ, Μάγιερ, Ντράξλερ, Αόγκο, Σανέ

Επιθετικοί: Ντι Σάντο, Χούντελαρ, Μότινγκ, Πλάτε

ΑΣΤΕΡΙ: Ο Μάριο Ντράξλερ. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός είναι σχεδόν... μόνιμος μεταγραφικός στόχος των αγγλικών ομάδων και δη της Άρσεναλ και τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι το πιο λαμπερό όνομα του ρόστερ της Σάλκε. Φυσικά υπάρχουν και οι Χούντελαρ, Ντι Σάντο (αποκτήθηκε φέτος), Νοϊστέντερ, Μάτιπ, Τσούπο – Μότινγκ και άλλοι...

ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ ΕΔΩ: Απευθείας στους ομίλους βρέθηκαν οι «βασιλικοί μπλε» έχοντας τερματίσει στην 6η θέση της βαθμολογίας της Bundesliga την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα