To προφίλ της Κρασνοντάρ

To προφίλ της Κρασνοντάρ

bet365

Η Ρώσικη Κρασνοντάρ στον δρόμο του ΠΑΟΚ και το gazzetta.gr σας παρουσιάζει την ομάδα του ζάμπλουτου, Σεργκέι Γκάλιτσκι.

Σίγουρα υπήρχαν πιο εύκολες ομάδες στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας, όμως υπήρχαν και πιο δύσκολες. Η Κρασνοντάρ του ζάμπλουτου ιδιοκτήτη Σεργκέι Γκάλιτσκι, ο οποίος έχει όραμα χωρίς να ξοδεύει εκατομμύρια, θα βρεθεί στο δρόμο του ΠΑΟΚ στο Europa League. «Καινούρια» ομάδα, που πλέον πρωταγωνιστή στη Ρωσία και πέρυσι έχασε τη δεύτερη θέση από την ΤΣΣΚΑ στο φώτο φίνις, ενώ έκανε και την παρθενική της παρουσία στην Ευρώπη, με το ταμείο στο τέλος να είναι συν.

Διαθέτει τις καλύτερες ακαδημίες στη Ρωσία, με τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις, ενώ το 2016 θα μπει και στο καινούριο της γήπεδο (η χωρητικότητα θα είναι 35.000, ενώ η κατασκευή υπολογίζεται να έχει ολοκληρωθεί στις αρχές Νοεμβρίου). Ο κορμός παραμένει ίδιος τα τελευταία χρόνια και αυτό είναι πολύ σημαντικό, ενώ η ενίσχυση δεν ήταν σημαντική, λόγω της τιμωρίας από την UEFA για παραβίαση του FFP. Το καλό για τον ΠΑΟΚ είναι ότι το Κρασνοντάρ βρίσκεται νότια, οπότε ο καιρός δε θα είναι ο κλασικός ρωσικός, που έχουμε συνηθίσει, και ότι η έδρα δεν είναι και η πιο καυτή στη Ρωσία. Μάλλον το αντίθετο. Οι ταύροι κάνουν σταθερά βήματα προς τα πάνω και έστω και αν δεν ξεκίνησαν καλά το πρωτάθλημα, αναμένεται να φέτος να πρωταγωνιστήσουν.

ΙΔΡΥΣΗ: 2008

SITE: http://www.fckrasnodar.ru

ΕΔΡΑ: Στάδιο Κούμπαν (35.200)

ΤΙΤΛΟΙ: -

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Ο Ολέγκ Κόνονοβ είναι 49 ετών και ανέλαβε την Κρασνοντάρ το 2013, αφήνοντας την Σεβαστούπολη. Γεννημένος στο Κουρσκ, ξεκίνησε την καριέρα του στους πάγκους το 2000 από την Τορπέντο Μινσκ. Του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο και είναι χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του μετά τη μεγάλη νίκη επί της Ζενίτ πριν λίγες ημέρες στην Αγία Πετρούπολη (2-0). «Ξέρω ότι στον πρόεδρο δεν άρεσε πώς παίξαμε σήμερα», καθώς η ομάδα του παρατάχθηκε πιο αμυντικά από το συνηθισμένο. Ψηφίστηκε καλύτερος προπονητής στη Ρωσία τη σεζόν 2014-15, ενώ είχε μείνει στη δεύτερη θέση τη σεζόν 2013-14. Εκτός από τις προσωπικές διακρίσεις, οδήγησε τους ταύρους στον πρώτο τελικό Κυπέλλου στην ιστορία τους τη σεζόν 2013-14.

ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Έχει ποιοτικούς παίκτες σε κάθε γραμμή. Τυχαίνει το μεγάλο της αστέρι να μην έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν και αυτά είναι καλά νέα για τον ΠΑΟΚ. Ο Αρί, τον οποίο απέκτησε για περίπου 6 εκατ. ευρώ από την Σπαρτάκ Μόσχας το καλοκαίρι του 2013, ήταν εκπληκτικός πέρυσι, όμως φέτος δυσκολεύεται να βρει δίχτυα. Είναι δεδομένο ότι κάποια στιγμή ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα βρει ξανά τη φόρμα του.

ΡΟΣΤΕΡ

Τερματοφύλακες

Αντρέι Ντικάν
Αντρέι Σινίτσιν
Ντένις Καβλίνοβ

Αμυντικοί

Στέφαν Στράντμπεργκ
Αρτούρ Εντζέιτσικ
Αντρέας Γκράνκβιστ
Νικολάι Μαρκόβ
Βιτάλι Καλέσιν
Ράνγκαρ Σίγκουρντσον
Σεργκέι Πετρόβ

Μέσοι

Ντμίτρι Τορμπίνσκι
Πάβελ Μαμάεβ
Ιούρι Γκαζίνσκι
Οντίλ Αχμέντοβ
Βλαντίμιρ Μπιστρόβ
Ρικάρντο Λαμπόρδε
Ζοαοζίνιο
Μαουρίσιο Περέιρα
Σαρλ Καμπορέ

Επιθετικοί

Αρί
Βάντερσον
Φιόντορ Σμόλοβ

ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ ΕΔΩ...

Εύκολα τα κατάφερε μέχρι τους ομίλους. Μπήκε στον 3ο προκριματικό, όπου κληρώθηκε με την Σλόβαν Μπρατισλάβας. Πολύ άνετη νίκη με 2-0 εντός έδρας, με το σκορ να κολακεύει τους Σλοβάκους και ισοπαλία 3-3 εκτός, όταν έπαιξε χαλαρά και ισοφάρισε στο τέλος, χωρίς να κινδυνεύσει με αποκλεισμό. Στα play offs ήρθε η σειρά της Ελσίνκι, την οποία διέλυσε εντός έδρας με 5-1. Ο επαναληπτικός στην Φινλανδία ήταν τυπική διαδικασία, με τις ομάδες να μένουν στο 0-0.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα