Λαϊκά δικαστήρια στη Λεωφόρο!

Λαϊκά δικαστήρια στη Λεωφόρο!

Νίκος Αθανασίου
Λαϊκά δικαστήρια στη Λεωφόρο!

bet365

Μετά την ήττα του Παναθηναϊκού με την Καμπάλα μερίδα οπαδών μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκε απειλητικά κατά των Σάντσεθ, Λαγού. Γιούχα σε Αναστασίου, Αλαφούζο.

Όπως γίνεται αντιληπτό, μετά το ντροπιαστικό 2-2 του Παναθηναϊκού με την Καμπάλα ο κόσμος ήταν έξαλλος. Κάποιοι μπήκαν στο γήπεδο και έφτασαν μέχρι την φυσούνα, αναζητώντας τους υπαίτιους του αποκλεισμού.

Κάποιοι τα... έχωσαν σε Λαγό και Σάντσεθ, κινήθηκαν απειλητικά απέναντί τους, έπεσαν κάποιες σπρωξιές, ο Ισπανός εκνευρίστηκε, όμως με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πράγματα δεν ξέφυγαν άλλο. Στη συνέχεια κάποιος πλησίασε εκνευρισμένα και τον Νάνο, ο οποίος μπήκε στη φυσούνα.

Αποδοκιμασίες υπήρξαν τόσο για τον Γιάννη Αναστασίου όσο και για τους υπόλοιπους, ενώ αντιθέτως χειροκροτήθηκαν οι παίκτες της Καμπάλα για την προσπάθειά τους, βγαίνοντας από τον αγωνιστικό χώρο.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο κόσμος εξέφρασε από πολύ νωρίς την απογοήτευσή του, κάτι που φάνηκε από τις γιούχες στο ημίχρονο και στις αλλαγές.

Γιούχα και στον Αλαφούζο

Όταν ο Γιάννης Αλαφούζος σηκώθηκε από τη θέση του για να κατέβει στα αποδυτήρια τα άκουσε από το πέταλο, καθώς οι οργανωμένοι είχαν παραμείνει στις θέσεις τους, αλλά και από άλλες θύρες. Όταν τελικά, μετά από αρκετές ώρες, ο Γιάννης Αναστασίου βγήκε από το γήπεδο και κατευθύνθηκε από το πούλμαν, οπαδοί που είχαν μείνει έξω απο τα αποδυτήρια τον αποδοκίμασαν εκ νέου.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα