Για φορ μετά την Ξάνθη…

Για φορ μετά την Ξάνθη…

Γιώργος Τσακίρης
Για φορ μετά την Ξάνθη…

bet365

Όπως αναμενόταν στη συνάντηση που είχαν στην ΑΕΚ Δέλλας και Μπάγεβιτς για το ενδεχόμενο ενίσχυσης στην γραμμή κρούσης δεν… βγήκε είδηση!

Στην ΑΕΚ ο τραυματισμός του Ρέφικ Τζιμπούρ προκάλεσε μεγάλο προβληματισμό και δημιούργησε μία σημαντική ανάγκη για την επίθεση των Κιτρινόμαυρων και άνοιξε κουβέντα για την ενίσχυσή της.

Βέβαια αυτό δεν είναι όσο απλό ακούγεται αφού μέσα σ΄ όλα και με δεδομένο πως στην Ένωση είναι υποχρεωμένοι να δουλεύουν για ένα ματς την εβδομάδα και μόνο (κάτι που είναι καλό για τον στόχο του πρωταθλητισμού, αλλά κακό για τη διαχείριση ενός μεγάλου ρόστερ και έτσι έχουμε επιπλέον θέμα συζήτησης μεταξύ όλων στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ.

Στα Σπάτα αυτό που προέκυψε από τη συνάντηση που είχαν Μπάγεβιτς και Δέλλας (με τη συμμετοχή του Μιλοβάνοβιτς) είναι πως αν στους ήδη υπάρχοντες και έχουν προταθεί φορ υπάρχουν στα οικονομικά δεδομένα που θέλει η ΑΕΚ ικανός που να παίζει με πλάτη στο τέρμα και να ΄χει το γκολ να το εξετάσουν σοβαρά στο άμεσο μελλόν…

Κοινώς είδηση δεν βγήκε. Μπορεί να είπαν και ονόματα, αν και δεν έχει ουσία, αφού για παράδειγμα του Ιμπίσεβιτς που παίζει σαν περίπτωση -και επιβεβαιώθηκε και από τον Μιλοβάνοβιτς ότι εξετάζεται με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο- είναι ταυτόχρονα και πανάκριβη (όχι μόνο για ΑΕΚ), όμως αν βρεθεί παίκτης που να καλύπτει όλα (και είναι πολλά) τα θέλω της ΑΕΚ τότε θα γίνει κίνηση.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ότι είναι να συμβεί θα το δούμε να γίνεται πράξη μετά το ματς στα Πηγάδια με αντίπαλο την Ξάνθη. Και πάντα ταυτόχρονα με την κουβέντα γύρω από το να μη δημιουργηθεί πρόβλημα στο εσωτερικό της ομάδας με τους νυν ποδοσφαιριστές αφού το πιο δυνατό στοιχείο της ΑΕΚ είναι το εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα