Το «μπέρδεμα» με Μπενίτες!

Το «μπέρδεμα» με Μπενίτες!

Δημήτρης Τομαράς
Το «μπέρδεμα» με Μπενίτες!

bet365

Οι αξιώσεις της πλευράς του Χόρχε Μπενίτες προς την Γκουαρανί για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό λίγο έλλειψε να φέρουν τον παίκτη με την πρώην ομάδα του στα δικαστήρια!

Ο σταθμός Monumental 1080 AM από την Παραγουάη έφερε στο φως της δημοσιότητας την περίεργη υπόθεση γύρω από τον άσο του Ολυμπιακού, που παίζει τώρα δανεικός στην Κρούζ Αζούλ. Σύμφωνα με αυτήν ο ατζέντης του είχε ζητήσει να πάρει ένα ποσοστό 20% για εκείνον και τον πελάτη του από την μεταγραφή του στους Πειραιώτες, που αντιστοιχούσε στο ποσό των 700.000 δολαρίων. Η Γκουαρανί δεν τα έδωσε αυτά τα χρήματα και ο Χόρχε Μπενίτες με την παραίνεση του μάνατζέρ του κινήθηκε νομικά κατά της πρώην ομάδας του!

Την αποκάλυψη για την μήνυση έκανε ο πρόεδρος Γκουαρανί. Τώρα ο ίδιος ο Μπενίτες εμφανίστηκε σε δηλώσεις του μετανιωμένος ενώ ξεκαθάρισε πως έκανε πίσω, αποσύροντας την μηνυτήρια αναφορά. «Έκανα λάθος που εμπιστεύθηκα λάθος ανθρώπους. Ανθρώπους που έκαναν τους φίλους μου και μου προκάλεσαν κακό. Υπέγραψα κάποια χαρτιά δίχως ακριβώς να ξέρω τι είναι γιατί εμπιστεύτηκα κακώς κάποια άτομα.

Ευτυχώς ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ σωστή και καλή ομάδα. Μου στάθηκε και με βοήθησε σε μία περίοδο όπου θα μπορούσα να είχα χαλάσει την καριέρα μου», τόνισε ο νεαρός Παραγουανός επιθετικός, που ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την διοίκηση της Γκουαρανί, τον πρόεδρό της και όλους όσοι θα μπορούσε να βλάψει από αυτήν του την ενέργεια...

 

Τελευταία Νέα