Τρίτος και βλέπουμε…

Τρίτος και βλέπουμε…

Ηρακλής Αντύπας Ηρακλής Αντύπας
Τρίτος και βλέπουμε…

bet365

Ο Ηρακλής Αντύπας καταγράφει τις πρώτες του εντυπώσεις από την κλήρωση του Champions League για τον Ολυμπιακό στο blog του στο Gazzetta.gr.
Αν μη τι άλλο, ο όμιλος του Ολυμπιακού είναι ακριβώς όπως τα γκρουπ δυναμικότητας. Δεν έχει καμία διαφορά. Η Μπάγερν το απόλυτο φαβορί, ακολουθεί η Άρσεναλ, μετά ο Ολυμπιακός και τέταρτη η Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ο ρεαλιστικός στόχος των πρωταθλητών είναι η κατάκτηση της 3ης θέσης. Στόχος εφικτός, καθώς οι Κροάτες δεν αποτελούν φόβητρο και ο Ολυμπιακός τους έχει. Τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας. Οπότε οι Πειραιώτες μπορούν να συνεχίσουν στο Γιουρόπα Λιγκ, που κατά τη γνώμη μας, είναι μια πιο βατή διοργάνωση για αυτούς. Μια διοργάνωση στην οποία μπορούν να πάνε ψηλά, αρκεί να την αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα.
Αυτά βέβαια στην ώρα τους. Γιατί την δεδομένη χρονική στιγμή ο Ολυμπιακός εκπροσωπεί και πάλι την Ελλάδα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και θα προσπαθήσει να το κάνει επάξια, όπως ακριβώς συμβαίνει τα τελευταία χρόνια.
Τι μπορεί να κάνει ο Ολυμπιακός στον όμιλο; Να εκμεταλλευθεί την έδρα του. Στο Ναό έχουν γονατίσει ομάδες και ομάδες και δεν βλέπουμε τον λόγο για τον οποίο να μην συμβεί αυτό και τώρα. Με όπλο το Καραϊσκάκη οι πρωταθλητές θα προσπαθήσουν να βάλουν τις βάσεις για μια καλή πορεία. Και επτά πόντους να μαζέψουν μπροστά στο κοινό τους, μια χαρά βαθμολογική συγκομιδή θα είναι. Και αν σταθεί όρθιος στο Λονδίνο, τότε όλα μπορούν να συμβούν.
Άλλωστε, δεν τον λένε τυχαία και Θρύλο…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Ηρακλής Αντύπας
Ηρακλής Αντύπας

Ο Ηρακλής Αντύπας γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου του 1975. Από μικρός λάτρευε το ποδόσφαιρο και το φαγητό. Στα πόδια μια μπάλα και στα χέρια ένα σάντουιτς! Τα χρόνια πέρασαν. Η μπάλα από τα πόδια πέρασε στην εξέδρα. Δεν έκρυψε ποτέ ότι άνηκε στη μία και μοναδική γενιά, των «επιστημόνων» που είχε πει και ο Σαλιαρέλης. Αποφοίτησε από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και ακολούθως (το 1993) ξεκίνησε την δημοσιογραφία στο ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ. Είχε την τιμή να μάθει τα μυστικά της πέννας από τον Θόδωρο Νικολαΐδη και τον Γιώργο Δασκαλόπουλο. Στην πορεία βρέθηκε για 1,5 χρόνο στο SPORTIME και ξεκίνησε ρεπορτάζ Ολυμπιακού, σε καθημερινή βάση, από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της SPORTDAY. Το… μενού περιλάμβανε και ραδιόφωνο, στον NOVAΣΠΟΡ FM. Για δύο χρόνια κάθε Δευτέρα βράδυ συνομιλούσε με τους ακροατές, κυρίως τους φιλικά προσκείμενους στον Ολυμπιακό. Επίσης, έκανε και τις μεταδόσεις των ευρωπαϊκών αγώνων των «ερυθρόλευκων», στα εκτός έδρας ματς. Πάντα σε πρώτο πληθυντικό…

Τον Ιούνιο αποφάσισε να κάνει ένα… Kit Κat και να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο από μια άλλη οπτική γωνιά. Μέχρι πότε; Θα δείξει…