Απογοητευμένος ο Πασιένσια

Απογοητευμένος ο Πασιένσια

Gazzetta team
Απογοητευμένος ο Πασιένσια

bet365

Αρκετά στεναχωρημένος με τον τρόπο που ήρθε ο αποκλεισμός από την Αστάνα, εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Χάσαμε πολλές ευκαιρίες και δεχθήκαμε γκολ. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Συμβαίνει. Είμαι θλιμμένος αλλά δυστυχώς δεν αλλάζει κάτι.

Όταν χάσεις είναι εύκολο να λες πως χρειάζεται ενίσχυση σε μια θέση. Με όλες τις συναντήσεις που είχα με την διοίκηση και τον Γκουστάβο στόχος ήταν η βελτίωση. Έφυγαν κάποιοι παίκτες ήρθαν κάποιοι άλλοι, πήραμε 10 παίκτες. Χρειάζεται χρόνος ,θα δουλέψουμε να γίνουμε πιο ομάδα. Ήρθε και ο Καβενάγκι όπως ξέρετε, είναι δύσκολο όταν φεύγουν αρκετοί παίκτες και έρχονται κάποιοι άλλοι.

Από την στιγμή που ήρθα στην ομάδα ο στόχος ήταν το Τσάμπιονς Λιγκ. Ήξερα την σημασία που είχε για τον ΑΠΟΕΛ και την ομάδα. Είμαι λυπημένος και εγώ όπως και ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ. Στην ζωή δεν γίνεται όλα όπως τα θέλουμε. Η Αστάνα είχε αρκετά ματς στα πόδια της εμείς είχαμε 20 άσχημα λεπτά στα πόδια μας και αποκλειστήκαμε. Η ζωή συνεχίζεται. Ο ΑΠΟΕΛ είναι μεγάλη ομάδα και θα συνεχίσει για να πετύχει νέα σημαντικά πράγματα».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα