Χωρίς απρόοπτα ο Ατρόμητος
Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται από την Τετάρτη (26/8) ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες έφτασαν το απόγευμα στην Πόλη, με την αποστολή να μεταβαίνει πρώτα από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο.
Στη συνέχεια, αναχώρησε για το «Σουκρού Σαράτσογλου», όπου μετά τη συνέντευξη Τύπου των Μιχάλη Γρηγορίου, Εντουάρντο Μπρίτο πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση. Αυτή ολοκληρώθηκε δίχως απρόοπτα, με τον τεχνικό του συλλόγου των δυτικών προαστίων να μην έχει στη διάθεσή του, ως γνωστόν, τον τραυματία Εμπό.
Υπενθυμίζουμε ότι στην αποστολή βρίσκονται οι Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κούρος, Κιβρακίδης, Θεολόγου, Μπιτόλο, Νάτσος, Λημνιός, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας, Γκαρσία, Ουσέρο, Γοδόι, Μαρσελίνιο, Μπρίτο, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ, Στόιτσεφ.
Βέβαια, ο τελευταίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, αλλά ταξίδεψε στην Πόλη για να μη χάσει προπονήσεις. Αυτό διότι θα γίνει μία και την Παρασκευή (28/8) επί τουρκικού εδάφους. Τέλος, η αποστολή του Ατρομήτου θα επιστρέψει στη βάση της το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.