Ανακοινώνει και Μανωλά ο Λεβαδειακός

Δημήτρης Τομαράς
Ανακοινώνει και Μανωλά ο Λεβαδειακός

bet365

O 22χρονος Κώστας Μανωλάς που ήταν στην Κέρκυρα θα αποτελέσει την επόμενη μεταγραφή του Λεβαδειακού, που έφερε και άλλον παίκτη για δοκιμή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr ο Μανωλάς μετέβη κανονικά στην προπόνηση της Δευτέρας στον Λεβαδειακό, καθώς έχει κλείσει στους Βοιωτούς και θα ανακοινωθεί. Ο νεαρός αμυντικός, που παίζει στόπερ και αριστερός μπακ είναι ξάδερφος του Μανωλά της Ρόμα. Εκτός από τον Κώστα Μανωλά που ήταν στην Κέρκυρα και στο παρελθόν έχει περάσει από Κ-20 της ΑΕΚ, Θρασύβουλο, Λεβαδειακό και ΑΟ Χανίων οι άνθρωποι του Λεβαδειακού έφεραν και έναν ακόμα παίκτη για δοκιμή, του οποίου το όνομα ακόμα δεν έχει διαρρεύσει. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που έπαιζε στην Φινλανδία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα