«Μιλήσαμε με Ίντερ για Λαβέτσι»

«Μιλήσαμε με Ίντερ για Λαβέτσι»

bet365

Ρεαλιστικό χαρακτήρισε το ενδεχόμενο μεταγραφής του Λαβέτσι στην Ίντερ, ο μάνατζερ του Αργεντινού, που παραδέχτηκε πως έχει μιλήσει με ανθρώπους του Ιταλικού συλλόγου.

Το μεγάλο στοίχημα της Ιντερ είναι η επιστροφή στην κορυφή της Serie Α και η Vistabet προσφέρει σε απόδοση 1.73 το ενδεχόμενο να κάνει το 2/2 με την Κάρπι.

Η ώρα να επιστρέψει στην Ιταλία ο Λαβέτσι έχει έρθει. Αυτό υποστηρίζει, τουλάχιστον, ο μάνατζερ του παίκτη της Παρί, που παραδέχτηκε τις επαφές του με την Ίντερ. «Έχουμε μιλήσει με τον τεχνικό διευθυντή της Ίντερ, είναι παλιός μου φίλος. Όλα εξαρτώνται από την πρόταση που θα θέλει η ομάδα του για να τον αφήσει ελεύθερο, αλλά και το ποσό που θα προσφέρουν στον Λαβέτσι», τόνισε στο Gazzetta dello Sport. Αυτό που δείχνει τις προθέσεις του ίδιου, αλλά και του παίκτη, είναι η... τελευταία ατάκα! «Ήρθε η ώρα να επιστρέψει στην Ιταλία ο Λαβέτσι. Τίποτα δεν είναι αδύνατο». Από την πλευρά των πρωταθλητών Γαλλίας, πάντως, οι απαιτήσεις πρέπει να ξεπερνούν τα 12 εκατ. ευρώ και όχι δανεισμό, που αποτελεί προτεραιότητα των «νερατζούρι».

 

SERIE A Τελευταία Νέα