Σίγουρος για το πέναλτι ο Σιδηρόπουλος

Gazzetta team
Σίγουρος για το πέναλτι ο Σιδηρόπουλος

bet365

Μπορεί το πέναλτι που κέρδισε κόντρα στον Παναθηναϊκός ο Παναιτωλικός να... σήκωσε πολύ κουβέντα, όμως ο Τάσος Σιδηρόπουλος δήλωνε σίγουρος για την ορθότητα της απόφασής του.

Σίγουρος για το πέναλτι που καταλόγισε σε βάρος του Παναθηναϊκού, ήταν ο Τάσος Σιδηρόπουλος, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, με τον διαιτητή της αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Παναθηναϊκό να τονίζει πως ο Ταυλαρίδης ανέτρεψε τον αντίπαλό του. Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «SportDay» γράφει ότι Μπούρμπος ρώτησε στο ημίχρονο τον διεθνή ρέφερι για την υπόδειξη, με την απάντησή του να είναι πως υπάρχει πέναλτι, κάνοντας και την χαρακτηριστική κίνηση με το χέρι του, χωρίς να αφήνει περιθώρια για... περισσότερη ανάλυση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα