Πέδρο: «Δεν θα λείψω στη Μπαρτσελόνα...»

Κώστας Ζάλιαρης
Πέδρο: «Δεν θα λείψω στη Μπαρτσελόνα...»

bet365

Στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου, ο Πέδρο δήλωσε ευλογημένος από την ευκαιρία που του έδωσε η Μπαρτσελόνα να γίνει κομμάτι της ιστορίας της και τόνισε πως η ομάδα έχει τέτοια ποιότητα, που ο ίδιος δεν θα της λείψει...

Ο Ισπανός άσος ανήκει εδώ και λίγες μέρες στην Τσέλσι, στο ντεμπούτο του σκόραρε και μοίρασε ασίστ για να γίνει αμέσως ένας από τους... αγαπημένος των οπαδών των «μπλε» και το μεσημέρι της Δευτέρας, επέστρεψε στη Βαρκελώνη για την τελευταία του συνέντευξη Τύπου προτού πει οριστικά αντίο στην ισπανική πόλη για να συνεχίσει την καριέρα του στο Λονδίνο.

Σε απόδοση 1.60 στη Novibet να στεφθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πρωταθλήτρια στην La Liga η Μπαρτσελόνα.

Μπροστά στην οικογένειά του, τους πρώην, πλέον, συμπαίκτες του και πλήθος εκπροσώπων του Τύπου, ο Πέδρο ανέφερε:

«Έμεινα πολλά χρόνιοα στη Μπαρτσελόνα. Από την πρώτη ημέρα, προσπάθησα και νομίζω κατάφερα να μπω στο πνεύμα και τη νοοτροπία του συλλόγου, από τα τμήματα υποδομής μέχρι και την πρώτη ομάδα. Ήταν ένα όνειρο να παίξω γι' αυτή την ομάδα. Όνειρο από την παιδική μου ηλικία. Έμαθα πολλά από τους παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα και από τους προπονητές με τους οποίους δούλεψα μαζί. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους.

Είμαι πολύ χαρούμενος που έζησα στη Βαρκελώνη και έπαιξα για την ομάδα της πόλης. Πέρασα πολύ όμορφα και πανηγύρισα την κατάκτηση τίτλων. Αισθάνομαι ευλογημένος που αποτέλεσα κομμάτι της ιστορίας αυτού του συλλόγου. Πάντα έδινα τα πάντα, σε κάθε προπόνηση και σε κάθε παιχνίδι που έπαιζα. Έμαθα από τους βετεράνους, τον Πουγιόλ, τον Τσάβι, τον Βαλντές... Έμαθα από τον Λιονέλ Μέσι που είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους τους προέδρους της Μπαρτσελόνα που μου έδειξαν απίστευτη εμπιστοσύνη.

Θα μου λείψει πολύ η ομάδα, οι συμπαίκτες μου και όλα μέσα και έξω από το γήπεδο. Θα μου λείψουν όλα, όμως νομίζω ότι εγώ δεν θα λείψω στην ομάδα γιατί έχω απίστευτη ποιότητα και γεμάτο ρόστερ. Σας ευχαριστώ μου δόθηκε η ευκαιρία να εκπληρώσω το ποδοσφαιρικό μου όνειρο...».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα