Πέναλτι: Μέσι ή Κριστιάνο;

Γιώργος Καραμάνος Γιώργος Καραμάνος
Πέναλτι: Μέσι ή Κριστιάνο;

bet365

Ο Αργεντινός αστόχησε για 14η φορά από την άσπρη βούλα και το ποσοστό αστοχίας του ανέβηκε στο 22,2%. Ποιο είναι το αντίστοιχο του CR7;

Η μεταξύ τους «κόντρα» επεκτείνεται σε κάθε αγωνιστικό κομμάτι και στατιστικό. Επόμενο ήταν λοιπόν να υπάρχουν οι σχετικές συγκρίσεις και στα πέναλτι. Ποιος σουτάρει καλύτερα και πιο εύστοχα από τους δύο; Είναι ο Λιονέλ Μέσι ή ο Κριστιάνο Ρονάλντο καλύτερος εκτελεστής από την άσπρη βούλα; Στην προκειμένη περίπτωση λοιπόν οι αριθμοί λοιπόν αναδεικνύουν εύκολα νικητή και αυτός είναι ο CR7.

Με αυτό που έχασε ο Μέσι την Κυριακή κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, έφτασε συνολικά τις 14 αποτυχίες σε 63 χτυπήματα με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Αυτό σημαίνει ότι αστοχεί ή τον... ψαρεύουν σε ποσοστό 22,2%. Αντιθέτως, ο Κριστιάνο είναι αρκετά πιο αποτελεσματικός. Εκείνος έχει σουτάρει ένα περισσότερο ως παίκτης της Ρεάλ και έχει χάσει μόλις τα επτά. Δηλαδή το δικό του ποσοστό αστοχίας βρίσκεται στο 10,9, δηλαδή στο μισό από εκείνο του Μέσι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Γιώργος Καραμάνος
Γιώργος Καραμάνος