Βέροια - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1 (vid)

Βέροια - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1 (vid)

bet365

Ο... απράλλαχτος σε σχέση με πέρυσι ΠΑΣ Γιάννινα κρατούσε μέχρι το 92' τη νίκη στα χέρια του, αλλά ο Ναζλίδης έκανε το 1-1, σώζοντας τον βαθμό για τη Βέροια!

Η Βέροια ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί και την έδρα της, δημιούργησε πρώτη καταστάσεις στην αντίπαλη εστία. Ο Ναζλίδης (12', 23') είχε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους, που πέρασαν όμως αναξιοποίητες. Μετά το πρώτο 25λεπτο, ο ΠΑΣ πήρε πρωτοβουλίες στον αγωνιστικό χώρο και κράτησε περισσότερο τη μπάλα στα πόδια του.

Όπως αποδείχθηκε, αυτό ήταν αρκετό για να έρθει το γκολ, όταν στο 43' ο Τσάβες έπιασε σουτ έξω από την περιοχή, αναγκάζοντας τον Καντιμοίρη να πέσει στη δεξιά του γωνία. Η μπάλα όμως έφτασε στον Νοέ Ακόστα, που καραδοκούσε στο ύψος της μικρής περιοχής και με τη μία έσπρωξε τη μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία των γηπεδούχων. Το 0-1 ήταν και το σκορ ημιχρόνου, δίνοντας μεγάλο ψυχολογικό αβαντάζ στους Ηπειρώτες.

Αβαντάζ που φάνηκε με την έναρξη της επανάληψης, αφού μόλις τρία λεπτά μετά, ο ΠΑΣ άγγιξε το δεύτερο γκολ, με τον Τσάβες να βρίσκει ωραία τον Μανιά μέσα στην περιοχή και το πλασέ του τελευταίο να σταματάει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Καντιμοίρη. Η Βέροια προσπαθούσε να βρει τον τρόπο να φέρει το ματς στα ίσα, όμως η νευρικότητά της σε συνδυασμό με την καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων, δεν της επέτρεψαν παρά μόνο κάποιες καλές στιγμές, με Βεργώνη (54'), Μαγέφσκι (60') και Γιουσούφ (64').

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη βασιζόμενη στην καλή της οργάνωση, οπισθοχώρησε και έψαξε το γκολ στις αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές, στο 80' ο Τσάβες δοκίμασε να κρεμάσει τον Καντιμοίρη, αλλά είδε η μπάλα να φεύγει λίγο άουτ, ενώ τρία λεπτά αργότερα, ο Σαπαλίδης έκλεψε τη μπάλα ψηλά, αλλά από πλάγια θέση έστειλε τη μπάλα πάνω στον γκολκίπερ της Βέροιας.

Όσο οι Ηπειρώτες δεν τελείωναν το παιχνίδι, οι ελπίδες της Βέροιας έμεναν ζωντανές και το σουτ του Τάτου στο 84' αποδείχθηκε προειδοποιητική βολή. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Τζαμέλ Αμπντούν εκτέλεσε το φάουλ που κέρδισε η ομάδα της Ημαθίας από δεξιά και σημάδεψε το κεφάλι του Ναζλίδη, ο οποίος υψώθηκε πάνω απ' όλους, νικώντας τον Βελλίδη για το τελικό 1-1.

MVP: Ο Θωμάς Ναζλίδης ήταν ο πιο απειλητικός ποδοσφαιριστής της Βέροιας σε όλο το 90λεπτο και στις καθυστερήσεις έγινε ο ήρωας της πρεμιέρας. Ο έμπειρος κυνηγός με το γκολ που σημείωσε έσωσε το βαθμό για την ομάδα του Γεωργιάδη, που έμοιαζε εγκλωβισμένη και έκλεψε τον τίτλο του MVP.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Ο Τζαμέλ Αμπντούν. Ο Αλγερινός έδειξε από την πρώτη του κιόλας μέρα στη Superleague την ποιότητά του και η ασίστ του στο γκολ της ισοφάρισης δεν είναι τίποτα περισσότερο από το διαπιστευτήριο ότι θα αποτελέσει κομβικό παίκτη για τη Βέροια τη φετινή σεζόν.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ο Μάρκος Βελλίδης. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ ήταν σταθερός σε όλη τη διάρκεια, σταματώντας τα χλιαρά κυρίως σουτ των γηπεδούχων, όμως η έξοδός του στη φάση της ισοφάρισης αποδείχθηκε καθοριστική για την έκβαση του αποτελέσματος.

Η ΓΚΑΦΑ: Η άμυνα του ΠΑΣ ήταν εξαιρετική σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, μέχρι τις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Εκεί, η συγκέντρωση έκανε φτερά και ο Ναζλίδης πέτυχε το γκολ που στέρησε δύο σχεδόν κερδισμένους βαθμούς για τους Ηπειρώτες.

ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Χωρίς λάθη η διαιτησία του Τζήλου, ο οποίος δεν έκοψε το ρυθμό του αγώνα και στη μοναδική «ύποπτη» φάση στο πρώτο ημίχρονο με Αμπντούν και Μπέριο πήρε τη σωστή απόφαση.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Ο ΠΑΣ κέρδισε τις εντυπώσεις με τη συνολική του εμφάνιση, δείχνοντας ότι θα βασιστεί και φέτος στην περυσινή επιτυχημένη συνταγή, με σφιχτή άμυνα και αποτελεσματικές αντεπιθέσεις. Αν απέφευγε και το γκολ στο φινάλε θα ήταν μία σούπερ πρεμιέρα για την ομάδα του Πετράκη. Από την πλευρά της η Βέροια, έδειξε διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, ωστόσο θα χρειαστεί να βρει τρόπους για να διασπάσει κλειστές άμυνες, αν θέλει να ελπίζει σε κάτι παραπάνω τη φετινή σεζόν.

Βέροια (Γιώργος Γεωργιάδης): Καντιμοίρης, Μαλόν, Μαραγκός, Εντζεγκέλε, Νάστος, Όστοϊτς (61' Μερεμπασβίλι), Βεργώνης, Γιουσούφ (87' Μάνος), Ναζλίδης, Μαγέφσκι (73' Τάτος), Αμπντούν
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Τζημόπουλος, Μανιάς (81' Σαπαλίδης), Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Μπέριος, Ακόστα, Ίλιτς (66' Γιάκος), Στρούνα, Τσάβες (90+2' Κοζορώνης), Φόνσι

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα