Πήρε Βάργκας η Χόφενχαϊμ!

Πήρε Βάργκας η Χόφενχαϊμ!

bet365

Παίκτης της Χόφενχαϊμ πρέπει να θεωρείται ο Βάργκας, που περνάει από ιατρικά και ανακοινώνεται. Κοντά στα 5 εκατ. ευρώ το ποσό που θα πάρει η Νάπολι, που κρατάει και ποσοστό μεταπώλησης.

Σε μία πολύ σημαντική προσθήκη προχώρησε η ομάδα της Χόφενχαϊμ, η οποία κατάφερε να πάρει από την Νάπολι τον Βάργκας, έναντι 5 εκατ. ευρώ. Ο Χιλιανός επιθετικός, που δεν έπιασε στους «παρτενοπέι», αναμένεται τις επόμενες ημέρες να περάσει από ιατρικά και στην συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο με την νέα του ομάδα, με τους Ιταλούς να κρατούν και ένα ποσοστό μεταπώλησης. .

Την μεταγραφή επιβεβαίωσε και ο τεχνικός διευθυντής των Γερμανών, Αλεξάντερ Ροσεν, μιλώντας στο «France Football», όπου τόνισε πως «υπάρχει συμφωνία». Ο Βάργκας αποκτήθηκε από την Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε έναντι 13,5 εκατ. ευρώ, όμως δεν έπεισε, με αποτέλεσμα να πάει δανεικός σε Γκρέμιο, Βαλένθια και ΚΠΡ. Πλέον, ο 25χρονος διεθνής - 22 γκολ σε 48 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της Χιλής - ψάχνει την... επανεκκίνηση στην καριέρα του, προκειμένου να δικαιώσει τις προσδοκίες που ο ίδιος δημιούργησε στα πρώτα χρόνια της ποδοσφαιρικής του διαδρομής.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα