Αρβανιτίδης στο κατώφλι του Άρη

Αρβανιτίδης στο κατώφλι του Άρη

Gazzetta team
Αρβανιτίδης στο κατώφλι του Άρη

bet365

Ντόμινο εξελίξεων στον Άρη, προκαλεί η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, αφού μετά την αποδέσμευση των Κάλας και Καλαϊτζίδη, στην πόρτα του «Κλεάνθης Βικελίδης» βρίσκεται ο Νίκος Αρβανιτίδης.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας, μετά την απόφαση του Ερασιτέχνη την Παρασκευή (21/8) και μαζί με τους συνεργάτες του Χαράλαμπο Τσοχαταρίδη, Δημήτρη Ανθουλάκη και Δημήτρη Νάτση ξεκαθάρισαν ότι είναι παρόντες στις δύσκολες στιγμές που περνάει ο σύλλογος και επισημαίνουν ότι η πρότασή τους ισχύει ανεξάρτητα με την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται η ομάδα τη νέα σεζόν.

Μάλιστα, η πλευρά Αρβανιτίδη φέρεται να έχει ζητήσει αναλυτική ενημέρωση για τις συμφωνίες που υπάρχουν με ποδοσφαιριστές, από τους διοικούντες του Ερασιτέχνη.

Σε ό,τι αφορά τη νομική εκπροσώπηση των «κίτρινων» στις κινήσεις της επόμενης ημέρας, φαίνεται πως θα αναλάβουν τα μέλη της νομικής υπηρεσίας του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ Νίκου Λάσκαρη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα