Γλίτωσε τα χειρότερα ο Πέλκας
Ήταν το πρόσωπο του αγώνα με την Μπρόντμπι παίζοντας εξαιρετικά και βάζοντας την γκολάρα για το 2-0. Ο λόγος φυσικά για τον Δημήτρη Πέλκα. Ο μικρός δεν πρόλαβε να χαρεί, καθώς τραυματίστηκε, όμως οι σημερινές εξετάσεις που έκανε του επανέφεραν το χαμόγελο και το επανέφεραν γιατί τελικά έχει υποστεί θλάση πρώτου και όχι δευτέρου βαθμού στους ισχιοκνημιαίους .
Αυτό σημαίνει πως χάνει βέβαια τα παιχνίδια με Ξάνθη αλλά και τη ρεβάνς με την Μπρόντμπι και είναι πιθανό να προλάβει την 2η αγωνιστική, αν και στον ΠΑΟΚ με δεδομένο πως υπάρχει η διακοπή για τα ματς της Εθνικής, λογικά θα τον προφυλάξουν για να μην υπάρξει κάποια υποτροπή και θα επανέλθει μετά την διακοπή του πρωταθλήματος.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
