«Φτιαγμένος» ο Αμπέντ

«Φτιαγμένος» ο Αμπέντ

Gazzetta team
«Φτιαγμένος» ο Αμπέντ

bet365

Ενθουσιασμένος με την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό εμφανίζεται ο Μεντί Αμπέντ, ο οποίος είναι ήδη έτοιμος να εγκατασταθεί στην Αθήνα και θέλει να παίξει κανονικά στην πρεμιέρα με τον Παναιτωλικό.

Όπως αναφέρει το Goal, ο Αλγερινός πέρασε μεγάλο κομμάτι της Τετάρτης (20/8) στα γραφεία της ΠΑΕ, συζητώντας με το Σέρβο και τον Ισραηλινό ατζέντη του, ώστε να διευθετήσει τις τελευταίες εκκρεμότητες του νέου του συμβολαίου.

Ο Αλγερινός ζήτησε να προπονηθεί την Παρασκευή κιόλας με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και όντας απόλυτα ενήμερος για το αγωνιστικό πρόγραμμα των «πράσινων», έδωσε την εντύπωση ότι είναι έτοιμος ακόμη και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο Αγρίνιο, με τον Παναιτωλικό.

Άλλωστε, ο Αμπέντ δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Αγγλία για να μαζέψει τα πράγματά του, αφού βρήκε μόνος του τρόπο για τη μεταφορά των προσωπικών του αντικειμένων. Ο Αφρικανός έχει ήδη έρθει σε επαφή με αρκετούς από τους συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό και τον Γιάννη Αναστασίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα