Η επανάσταση στο ποδόσφαιρο!

Αντώνης Σαούλης
Η επανάσταση στο ποδόσφαιρο!

bet365

Από την Τετάρτη ξεκινάει το KICKRS.NET στο οποίο οι φίλαθλοι θα μπορούν ν' αγοράσουν δικαιώματα ποδοσφαιριστών! Η συνεργασία με την Prosport Europe.

Κι όμως έγινε κι αυτό. Για ν' ακριβολογούμε θα γίνει κι αυτό, μιας και τη Τετάρτη (19/08) ξεκινάει το KICKRS.NET. Τι είναι όμως το KICKRS.NET;

Το KICKRS.NET είναι μια ψηφιακή πλατφόρμα ψυχαγωγίας που χρησιμοποιεί μια καινοτόμο ιδέα για την καλύτερη σύνδεση των φιλάθλων με τους επαγγελματικούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους.

Το KICKRS.NET χρησιμοποιεί εκστρατείες crowdfunding (φίλαθλοι-επενδυτές) ώστε να προωθήσει τα πλέον υποσχόμενα ταλέντα, επιτρέποντας στους φιλάθλους να επενδύσουν στην μελλοντική εξέλιξη των ποδοσφαιριστών. Τα κεφάλαια που θα αντλούνται μέσω της κάθε καμπάνιας θα παραδίδονται στην ποδοσφαιρική ομάδα που αποκτά τα δικαιώματα του κάθε επιλεγμένου ποδοσφαιριστή.

Το KICKRS.NET βοηθάει τους συλλόγους να απελευθερώσουν τη δύναμη των οπαδών τους, οι οποίοι θα είναι σε θέση να βοηθήσουν τους ποδοσφαιριστές από τα πρώτα κιόλας βήματα της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας.

Το KICKRS.NET αντιμετωπίζει πολλές προκλήσεις στην ποδοσφαιρική βιομηχανία: πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την σχέση μεταξύ των συλλόγων και των οπαδών τους; Πώς μπορούμε να δώσουμε σε περισσότερους νέους ποδοσφαιριστές την ευκαιρία να κάνουν το μεγάλο βήμα και ποια εναλλακτική πηγή χρηματοδότησης του ποδοσφαίρου είναι στη διάθεση των συλλόγων;

Το KICKRS.NET θα χρησιμοποιήσει την Sint-Truiden για να χρηματοδοτήσει την εξαγορά του 18χρονου επιθετικού Παναγιώτη Κυνηγόπουλου, ένα από τα πιο ανερχόμενα ταλέντα στην Ελλάδα. Η Sint-Truiden, διαθέτει μερικές από τις καλύτερες υποδομές για τη διαχείριση και εξέλιξη νέων ποδοσφαιριστών στο Βέλγιο.

“Ο προπονητής Yannick Ferrera είναι νέος και φιλόδοξος, και ο Πρόεδρος Bart Lammens είναι οραματιστής”, εξηγεί ο συν-ιδρυτής του KICKRS.NET, Daniel Hildebrand. “Είναι μια νεανική ομάδα που πιστεύει στη γαλούχηση νέων παικτών, οπότε ο Κυνηγόπουλος θα έχει περισσότερες ευκαιρίες να αγωνιστεί και να μετεγγραφεί σε μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς συλλόγους.”

Η εκστρατεία - επένδυση για τον Κυνηγόπουλο ξεκινάει από μόλις € 20 για όσους θέλουν να επενδύσουν στο μέλλον του ποδοσφαιριστή.

«Αν ο Κυνηγόπουλος εξελιχθεί όπως περιμένω, τότε οι φίλαθλοι - επενδυτές θα λάβουν σημαντικά κέρδη - ίσως ακόμη και κατά 100% της αρχικής τους επένδυσης», εξηγεί η Elena De la Fuente COO του KICKRS.NET

Ταυτόχρονα γινόταν γνωστό πως η Prosport Europe ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με το KICKRS.NET. Γι' αυτό και υπάρχει η περίπτωση του Παναγιώτη Κυνηγόπουλου.

Με λίγα λόγια. Από την Τετάρτη ο οποιοσδήποτε μπορεί ν' αγοράσει δικαιώματα ποδοσφαιριστών! Δηλαδή με 20 ευρώ (ή και περισσότερα εάν επιθυμεί κάποιος) μπορεί να έχει ένα ποσοστό του ποδοσφαιριστή. Που στο μέλλον εάν υπάρξει πώλησή του θα πάρει το ποσοστό που του αναλογεί. Είπαμε. Είναι (μία ακόμα) επανάσταση στο ποδόσφαιρο.

 

Τελευταία Νέα