Ντα Κόστα και επίσημα! (pics & vids)

Ντα Κόστα και επίσημα! (pics & vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ντα Κόστα και επίσημα! (pics & vids)

bet365

Παίκτης του Ολυμπιακού και τυπικά είναι ο Μανουέλ Ντα Κόστα, επιβεβαιώνοντας πλήρως το Gazzetta.gr που είχε γράψει για την μεταγραφή από τις 12 Ιουλίου.

Με μία λιτή ανακοίνωση -όπως άλλωστε συνηθίζει- ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Τρίτης την μεταγραφή του Μανουέλ Ντα Κόστα. Πιο αναλυτικά: «Παίκτης του Θρύλου ο Ντα Κόστα! Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την απόκτηση του διεθνή κεντρικού αμυντικού. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Μαροκινού, διεθνή κεντρικού αμυντικού, Μανουέλ Ντα Κόστα».

Έχοντας μία πάγια τακτική πάνω σε αυτό ο πρωταθλητής Ελλάδας δεν ανακοίνωσε ούτε τώρα χρονική διάρκεια συμβολαίου. Οι πληροφορίες μιλούν εδώ και μέρες για δύο χρόνια και πως η μεταγραφή κόστισε 2 εκατ. ευρώ. Ο Ντα Κόστα αγωνιζόταν στην ομάδα της Σίβασπορ. Είναι διεθνής με την Εθνική Μαρόκου αλλά έχει και πορτογαλικό διαβατήριο.

Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει πλήρως τα ρεπορτάζ του Gazzetta.gr όλες τις προηγούμενες μέρες. Και με δηλώσεις του παίκτη από την πρώτη μέρα που προέκυψε το θέμα του (Τετάρτη 12 Αύγουστου) αλλά και με τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ομάδων. Από την περασμένη Πέμπτη είχατε ενημερωθεί για την θετική τροπή μίας υπόθεσης που... κλείδωσε την Παρασκευή.

Το βράδυ του Σαββάτου ο πρόεδρος της Σίβασπορ επιβεβαίωσε δημόσια το deal. Μία ημέρα μετά το έκανε και ο Ολυμπιακός για να φτάσει στην Ελλάδα την Δευτέρα ο παίκτης. Την Δευτέρα και την Τρίτη πέρασε από τις εξετάσεις και τα άλλα απαιτούμενα τεστ για να πέσουν οι υπογραφές και να υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις την Τρίτη. Δείτε εδώ το αφιέρωμα του Gazzetta.gr για τον έμπειρο στόπερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα