Στην Αθήνα ο «πράσινος» Αμπέντ!

Στην Αθήνα ο «πράσινος» Αμπέντ!

Νίκος Αθανασίου
Στην Αθήνα ο «πράσινος» Αμπέντ!

bet365

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Μεντί Αμπέντ βρίσκεται στην Αθήνα, πέρασε από ιατρικά και απομένουν λεπτομέρειες με την Νιούκαστλ για να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό!

Θετικό φινάλε θα έχει το σίριαλ «Μεντί Αμπέντ» για τον Παναθηναϊκό αυτό το καλοκαίρι, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Αλγερινός μέσος βρίσκεται από την Δευτέρα στην Αθήνα, πέρασε μάλιστα από ιατρικές εξετάσεις στο νοσοκομείο «ΥΓΕΙΑ» και απομένουν λεπτομέρειες για την επιστροφή του στο «τριφύλλι». Λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με την τελική συμφωνία του Παναθηναϊκού με την Νιούκαστλ. Οι «πράσινοι» τα έχουν βρει με τον αγγλικό σύλλογο και απομένει μοναχά μια τελευταία διευθέτηση ενός θέματος-ακόμη και μέσα στην ημέρα- για να ανακοινωθεί η μεταγραφή.

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Γκαμπάλα, με τη Novibet να προσφέρει στο 2.20 τη νίκη των «πρασίνων».

Θέμα με τον ποδοσφαιριστή δεν υπάρχει, καθώς όπως είναι γνωστό ήθελε να γυρίσει σαν... τρελός στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Με αυτή την κίνηση, ο Αναστασίου θα έχει ξανά στα χέρια του ένα πολύ σημαντικό και ποιοτικό «γρανάζι» στην μεσαία γραμμή που δεδομένα μπορεί να ανεβάσει επίπεδο και να κάνει διαφορά πάνω στο χορτάρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα