Βαλβέρδε: «Ξεχωριστός τίτλος»

Gazzetta team
Βαλβέρδε: «Ξεχωριστός τίτλος»

bet365

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε διαχώρισε την επιτυχία του στον τελικό του ισπανικού Super Cup, από τους τίτλους που κέρδισε στην Ελλάδα και τόνισε ότι η Αθλέτικ διέπεται από αλληλεγγύη.

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ δύσκολο γιατί η Μπαρτσελόνα είναι μεγάλη ομάδα και μας πίεσε. Όταν πέτυχαν το γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο μας πίεσαν περισσότερο. Αλλά ήμασταν πολύ καλοί και πετύχαμε και το γκολ» σημείωσε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός, προσθέτοντας: «Επιτέλους φτάσαμε στον τίτλο, που αξίζει ο κόσμος της Αθλέτικ που ήρθε στο Καμπ Νου να δει έναν τελικό. Ξέρουμε τι σημαίνει γι' αυτούς».

Ερωτηθείς για το πιο σημαντικό στοιχείο στην ομάδα του, ο Βαλβέρδε εξήγησε: «Το πιο σημαντικό μας στοιχείο είναι η αλληλεγγύη και είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να παίζεις στην Αθλέτικ. Κάποιες φορές παίζουμε καλά, κάποιες όχι, αλλά ξέρουμε να κοιτάμε μπροστά».

Κληθείς να συγκρίνει τον τίτλο με τις επιτυχίες του στην Ελλάδα, σημείωσε: «Αυτός ο τίτλος έχει μεγαλύτερη σημασία, γιατί ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα μαθημένη να κερδίζει τίτλους. Το να κερδίσεις έναν τίτλο στην Ισπανία και μάλιστα σε δύο ματς με τη Μπαρτσελόνα είναι πιο δύσκολο».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα