Απονομή δικαιοσύνης

Απονομή δικαιοσύνης

Χρύσανθος Τσαλτίδης Χρύσανθος Τσαλτίδης
Απονομή δικαιοσύνης

bet365

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης με...καταδρομικό Blog στo gazzetta.gr, εν μέσω διακοπών, επισημαίνει ότι έφτασε η ώρα της δικαίωσης για τον Άρη.

Όταν όλο το χρόνο είσαι στα...κόκκινα στην δουλειά σου, πρέπει ένα διάστημα να ανάβεις...πράσινο στην ξεκούραση, στις διακοπές, στην χαλάρωση, στο ξεφάντωμα, όπως επιλέγει ο καθένας. Προσωπικά αυτές τις μέρες χαίρομαι τα κορίτσια μου και τον γιόκα μου ήρεμα και οικογενειακά στην “σαν την Χαλκιδική δεν έχει”.

Σε όλες τις δουλειές υπάρχει το διάστημα των διακοπών. Ακόμα και ο Τσίπρας και οι συν αυτώ που μετά από διαπραγμάτευση μηνών εξαντλήθηκαν σωματικά και ψυχικά πήγαν για...διακοπές!

Ο δημοσιογράφος όμως μπορεί να πάει αν αφήσει κάποιον στο...πόδι του, αλλά και πάλι πλέον με τα κινητά, το διαδίκτυο και όλα τα τεχνολογικά μέσα, εργάζεται και από την...θάλασσα. Σε άλλες ομάδες φυσικά ο καθένας μπορεί να πάει ήρεμα τις διακοπές του και να γράψει κάποιος άλλος για την προετοιμασία, τις μεταγραφές, τα φιλικά παιχνίδια. ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΟΧΙ! Γιατί πολύ απλά ναι μεν υπάρχουν αυτά, αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ.

Ελπίζω πραγματικά να μην χρειαστεί να ξαναγράψω κείμενα σαν το σημερινό. Ο ΑΡΗΣ πλέον έφαγε όλο τον γάιδαρο περιμένοντας την απόδοση δικαιοσύνης. Όπως αναμένονταν σήμερα η football league με την απόφασή της για 18 ομάδες, άνοιξε τον δρόμο της προσφυγής στην επιτροπή Εφέσεων. Φυσικά ήταν αναμενόμενο ο Κούγιας (αλήθεια σήμερα ως εκπρόσωπος ποιας ομάδας ήταν παρών;) και οι υπόλοιπες ομάδες όπως ο Βόλος και τα Χανιά να μην θέλουν τον ΑΡΗ στην κατηγορία. Τι και αν ο ΚΑΠ λέει 20, τι και αν η προκήρυξη λέει 20, τι και αν ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΠΟ έχει δηλώσει ότι οι αλλαγές στον ΚΑΠ ισχύουν από το 16-17 καθώς ότι άλλο είναι παράνομο, τι και αν ο νόμος λέει ότι τα κενά καλύπτονται από την παρακάτω κατηγορία. Αυτοί ψήφισαν 18, ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΑΠΟΨΗ. Εισήγηση κάνουν ΠΟΥ ΗΔΗ Ο ΑΡΗΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ.

Ο κ. Λεόντης, ο κ. Παντιώρας, η κα. Κατσικά, ο κ. Ζαχαρόπουλος και ο κ. Γεωργόπουλος ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ. Και φαντάζομαι ξέρουν ως επιτροπή εφέσεων, ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση με όλο τον σεβασμό ο ΑΡΗΣ δεν είναι ούτε Κέρκυρα, ούτε Λιβαδειά( για να πούμε του στραβού το δίκιο, αν ήταν Λιβαδειά με Κομπόταρο θα είχε ήδη ανέβει!!!).

Και σε αντίθεση με τις άλλες υποθέσεις, δεν υπάρχουν διαμάχες με άλλες ομάδες. Να καλυφθούν τα κενά πρέπει βάση νομοθεσίας και ενώ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ το 2013. Και τότε Η FOOTBALL LEAGUE ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΝΑ μην ανεβουν από την Γ. Και η ΙΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.

Ξέρουν πολύ καλά όσοι σήμερα έλεγαν ότι τους κατέβαινε στο μυαλό και συνέκριναν τον Πανσερραικό(βρε τον Χαλκίδη...), που δεν πήρε την θέση του ΑΡΗ πέρσι ότι αυτό συνέβη ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ.

ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ 20 ΟΜΑΔΕΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΚΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Γ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ.

Ήρθε η ώρα να αποδοθεί δικαιοσύνη έστω και με μεγάλη καθυστέρηση. Ελπίζω να μην χρειαστεί το διαιτητικό δικαστήριο και παρόμοια κείμενα, αλλά να συνεχίσω την άδεια κανονικά διαβάζοντας για τις μεταγραφές που θα καταστήσουν ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΤΟΝ ΑΡΗ, την προετοιμασία και φυσικά την εκκαθάριση και το ΜΚ της νέας ΠΑΕ.

ΥΓ1 Ότι ο ΑΡΗΣ περιμένει δικαίωση από όλους τους παραπάνω δεν σημαίνει ότι από την πλευρά του δεν πρέπει να κάνει όσα...πρέπει να κάνει. ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΙΟ, ΤΟΝ ΚΑΠ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ, ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΑΣ ΝΑ...ΧΑΣΕΤΕ ΤΌΤΕ όπως λέει και ένας φίλος, τα κλειδιά κάτω από το χαλάκι (αν έμεινε γιατί μπορεί να το πήραν μαζί με την γλάστρα φεύγοντας).

ΥΓ2 Η ομάδα του μπάσκετ είναι ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΟΥΣΤΑ ΦΕΤΟΣ! Από 2-3 τηλέφωνα που έκανα θέμα Λάσκαρη αυτή την στιγμή για το ποδόσφαιρο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Μακάρι να υπήρχε γιατί θα έβαζε ένα τέλος στον εμφύλιο που υποβόσκει. Και ότι δεν υπάρχει το λέει ο ίδιος ο Λάσκαρης. Ούτε το περιβάλλον του, ούτε οι σκέψεις του, ούτε οι προθέσεις του, που όμως μόνο δικές του δεν είναι.

ΥΓ3 Οι ψηφοφορίες στην Λίγκα φέτος θα έχουν πολύ πλάκα! Στις λίγκες μάλλον...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Χρύσανθος Τσαλτίδης
Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης ασκεί την δημοσιογραφία από τον… περασμένο αιώνα και το μακρινό 1995! Από την Αθλητική Μακ-Θρακ ξεκίνησε μία πορεία στον έντυπο τύπο (Metrosport, Arena Press, ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ), στα ραδιόφωνα (Metropolis 95,5, Alphanews, Αθλητικά Νέα, ARIS FM, LIBERO 107.4) και στην TV (TIME channel, ΑLPHA TV-Alpha Digital και TV100). Η θέση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποτέλεσε φροντιστήριο… εντός των τειχών και τα… blog (sport.gr, sdna.gr,sentragoal.gr και φυσικά gazzetta.gr) φροντιστήριο φιλάθλων-οπαδών! Πλέον ως γενικός διευθυντής του www.allaboutaris.gr, αλλά και του ενημερωτικού www.googlareis.gr, βγάζει τα μούτρα του… YOUTUBER στο ALLABOUTARIS TV και φιλοδοξεί να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό στο κορυφαίο αθλητικό διαδικτυακό portal στην Ελλάδα, όπου πλέον θα BLOG-AΡH!