Μαντσίνι: «Ο Κόβατσιτς φεύγει για το FFP»

Gazzetta team
Μαντσίνι: «Ο Κόβατσιτς φεύγει για το FFP»

bet365

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι ουσιαστικά επιβεβαίωσε την παραχώρηση του Ματέο Κόβατσιτς στη Ρεάλ Μαδρίτης μετά το φιλικό με την ΑΕΚ, σημειώνοντας ότι γίνεται για λόγους Financial Fair Play, όπως και με τον Σακίρι.

«Σε τρεις μέρες μπορούν να αλλάξουν αρκετά πράγματα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν λίγο καλύτεροι απ' ότι στο πρώτο. Δεν δεχθήκαμε γκολ και αυτό είναι σημαντικό. Είχαμε τις ευκαιρίες μας. Χρειάζεται λίγη περισσότερη ταχύτητα, αλλά θέλει και λίγο χρόνο. Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που θα παλέψει για το πρωτάθλημα» ήταν τα πρώτα λόγια του τεχνικού των «νερατζούρι».

Στη συνέχεια ουσιαστικά επιβεβαίωσε τη φημολογία που θέλει τον Ματέο Κόβατσιτς να γίνεται παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, λέγοντας: «Υπάρχουν κανόνες που πρέπει να τηρηθούν. Υπάρχει το Financial Fair Play και νομίζω ότι κανείς από εμάς δεν το θέλει αυτό. Είμαστε όλοι απογοητευμένοι. Ο πρόεδρος, εγώ, οι προπονητές και οι παίκτες. Κανείς δεν το ήθελε αυτό νομίζω. Φεύγει όπως και ο Σακίρι, για τον ίδιο λόγο. Αυτό που μετράει τώρα είναι να έχουμε έτοιμους τους παίκτες μας τη στιγμή που πρέπει. Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε στην αγορά».

 

SERIE A Τελευταία Νέα