«Κιτρινόμαυρος» ο Μπουονανότε!

«Κιτρινόμαυρος» ο Μπουονανότε!

Gazzetta team
«Κιτρινόμαυρος» ο Μπουονανότε!

bet365

Παίκτης της ΑΕΚ και επισήμως είναι ο Ντιέγκο Μπουονανότε μετά την σχετική ανακοίνωση της Γρανάδα.

Ο Αργεντίνος άσος θα προσγειωθεί στην Αθήνα στις 20:40 της Παρασκευής αλλά η Γρανάδα τον έντυσε ήδη στα κιτρινόμαυρα. Μέσω ανακοίνωσής της, η ισπανική ομάδα επισημοποίησε την συμφωνία με την ΑΕΚ για την μεταγραφή του Μπουονανότε, αναφέροντας σχετικά: «Η Γρανάδα γνωστοποιεί ότι συμφώνησε με τον ελληνικό σύλλογο ΑΕΚ για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Ντιέγκο Μάριο Μπουονανότε. Ο Αργεντινός μέσος υπέγραψε με την εταιρεία μας τον χειμώνα της σεζόν 2012-2013. Ο Ντιέγκο με την ερυθρόλευκη φανέλα αγωνίστηκε συνολικά σε 39 επίσημα παιχνίδια και πέτυχε ένα γκολ. Την περασμένη σεζόν ο Μπουονανότε πήγε στην Πατσούκα, στην πρώτη κατηγορία του Μεξικό. Από το κλαμπ του ευχόμαστε καλή τύχη στο νέο του βήμα».

Για να ολοκληρωθεί 100% η μεταγραφή, πλέον, απομένει η άφιξη του Μπουονανότε, οι ιατρικές εξετάσεις και η ανακοίνωση της ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα