«Χρυσώνουν» Σαμπέγια οι Σαουδάραβες

«Χρυσώνουν» Σαμπέγια οι Σαουδάραβες

Gazzetta team
«Χρυσώνουν» Σαμπέγια οι Σαουδάραβες

bet365

Η Ελληνική ομοσπονδία έχει στο στόχαστρό της τον Σαμπέγια, όμως οι Σαουδάραβες επιχειρούν να τον δελεάσουν με 10 εκατ. ευρώ για τριετές!

Ακόμα πιο δύσκολη φαίνεται πως γίνεται η περίπτωση του Σαμπέγια για την Εθνική μας ομάδα, καθώς ο Αργεντινός είναι ο Νο 1 στόχος της Σαουδικής Αραβίας, η οποία, μάλιστα, είναι έτοιμη να βάλει το χέρι πολύ βαθιά στην τσέπη! Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας «SportDay», για να τον δελεάσουν και να του αλλάξουν γνώμη - αρχικά είχε δηλώσει αρνητικός στο ενδεχόμενο να... βάλει κελεμπία - του προσφέρουν ένα «τρελό» συμβόλαιο, με αποδοχές που θα αγγίζουν τα 10 εκατ. ευρώ σε βάθος τριετίας. Ο Αργεντινός τεχνικός ακόμα έχει τους ενδοιασμούς του, όμως το ποσό είναι πολύ μεγάλο και έτσι επεξεργάζεται τις... δεύτερες σκέψεις που του προκάλεσε η πρόταση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα